Karda Bea Bárdosi Sándor balhé nézeteltérés veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült celebektől, kínos helyzetektől és sértő beszólogatásoktól sem volt mentes a majdnem botrányba fulladt forgatás. Komoly konfliktus borzolta a kedélyeket a TV2 Ezek megőrültek műsorának felvételén. Bárdosi Sándor csúnyán megorrolt a szőke "Retro Barbie-ra", Karda Beára. Hogy mi volt kettejük konfliktusának valódi oka, arról a Life.hu-nak meséltek az érintettek.

"Teljesen ciki ez a nő! Egy ideig még vicces volt, hogy soha semmit nem értett meg, és mindent többször el kellett neki magyarázni. Állandóan rá kellett várnunk, és hátráltatott minket a feladatok elvégzésében. Ezek után senki ne csodálkozzon, ha bepöccentem rá!" - meséli Sanyi. A sportoló elmondása szerint nagyon nehezen viselte Bea jelenlétét az egész napos forgatásokon, és teljesen kiborult az énekesnő hülyeségeitől, ami már nem csak őt, hanem a többi szereplőt és a stábtagokat is idegesítette. "Bea az a nő, akire ha rábízunk két golyót, hogy vigyázzon rájuk, akkor az egyiket biztos, hogy elrontja, a másikat meg elhagyja! Egyszerűen besokalltam a hülyeségeitől, és csúnyán beszóltam neki minden nap."

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu



Karda Bea nem osztja a sportoló véleményét. Szerinte ő egy igen békés természet, így kicsit finomabban fogalmazta meg kettejük konfliktusának okát. "Már az első nap azt éreztem, hogy nem szimpatizál velem Sanyi, de én játszani mentem a műsorba, nem pedig botrányt csinálni!" - meséli Bea. Az énekesnő és a sportoló most először szerepeltek közösen egy műsorban, így egyikőjük sem gondolta volna, hogy ennyire eldurvulhat kettejük viszonya. "Sanyi meg akarta mérgezni a légkört, én azonban hallani sem akartam, hogy miket mondogatott nekem. Inkább félrevonultam, és elmentem sétálni, vagy jógáztam a felvételek szüneteiben. Bea tisztában van azzal, hogy a történtek után már soha nem lesznek barátok a sportolóval, és a jövőben valószínűleg kerülni fogják még egymás társaságát is. "Szerintem zavarta, hogy végig jókedvű voltam, és ezért piszkált állandóan, de többet nem szeretnék erről mondani. Nem érdekel, hogy mi a véleménye Sanyinak rólam!" - zárta rövidre válaszát Karda Bea.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.