szépség sztármodell önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 



1. Gisele Bündchen
Gisele Bündchen igazi természetes szépség. Ennek ellenére még a brazil szupermodellnek is trükkökhöz kell folyamodnia, hogy a róla megjelenő fotók tökéletesek legyenek. "Délben soha ne engedd, hogy a szabadban fényképezzenek! Dél és két óra között ugyanis nagyon előnytelenek a fényhatások, egy kép sikere pedig jobbára a fényen múlik. Ezt tudja minden fotós és modell is, és most már te is!" - ajánlotta a világ legjobban fizetett modellje. Gisele még egy trükkjét elárulta: "Legyen rajtad mindig szép fehérnemű!"



2. Heidi Klum
A német modellnek sem kell az önbizalomért a szomszédba mennie. Heidi Klum ráadásul abszolút egyetért Gisele-lel a fehérnemű-kérdésben. "Nagyon sok önbizalmat ad, ha tudod, hogy minden rendben van az öltözékeddel, azzal is, ami egyáltalán nem látszik. Gyakran egy szép, csipkés, divatos garnitúra is elég ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Az elégedettség pedig sugárzik majd rólad" - tette hozzá a négygyermekes szupermami-szupermodell.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



3. Marisa Miller
Az amerikai modell a tekintetével varázsolja el a környezetét. Marisa Miller ezért nagy gondot fordít a sminkjére, főleg a pilláira. "Ha el akarok valakit varázsolni a pillantásommal, akkor a szempilla-göndörítőmet használom. A szépen ívelt pillák ugyanis nyíltabbá és ragyogóbbá varázsolják a tekintetemet. Próbáld ki te is!" - javasolta a szépség. A modell a hibátlan arcbőrére is nagy figyelmet fordít. "Mindig van a táskámban hidratáló, napközben többször is bekrémezem az arcomat. És soha, egyetlen este sem fekszem le úgy aludni, hogy előtte nem töröltem le az összes sminket!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



4. Molly Sims
Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb bőrproblémái, de ezek többségén a rendszeres kozmetikai kezelés segíthet. "Nekem is vannak aknéim" - mondta Molly Sims. Molly manapság a világ legtöbbet foglalkoztatott manökenje, így ha ő nem aggódik néhány pattanás, mitesszer vagy más bőrhiba miatt, te is teljesen feleslegesen izgulsz. A szupermodell gyakran felkeresi a kozmetikusát, aki alaposan leradírozza a bőrét, eltávolít minden elhalt hámsejtet, de meg is masszírozza és hidratálja a modell arcbőrét.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



5. Miranda Kerr
Miranda Kerr ugyan főállásban szupermodell, emellett azonban táplálkozástudománnyal is foglalkozik tanácsadóként. "Víz, víz, víz" - tanácsolja a sztármanöken. "A fontos tápanyagok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy egészséges és szép legyél, hogy fittnek és fiatalnak érezd magadat és úgy is nézz ki" - ajánlotta a szakértő szépség. "Nagyon sok friss zöldséget eszem, a nyers koszt teszi ki az étrendem jelentős részét. Vegetáriánus vagyok, de például a tejtermékeket nagyon szeretem, a kedvencem a kecsketejből készült joghurt" - mondta Miranda.


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



6. Hanne Gaby Odiele
A modellek mindig nagyon ügyelnek a saját stílusukra, természetesen Hanne Gaby Odiele is. "A kifutón a legszebb vagy legextrémebb ruhákat is tudnunk kell viselni. A hétköznapokon azonban mindenki a saját egyénisége szerint öltözködik" - mondta Hanne, aki munka után a legszívesebben farmerbe és egyszerű pólóba bújik, és természetes sminket tesz fel. Persze a manökenek a kifutón bármit képesek a lehető legtermészetesebben viselni, de ez a munkájuk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



7. Kirsty Hume
Ne félj a kisebb-nagyobb változtatásoktól, néha szükség van a megújulásra. Kirsty Hume szerint ő például rövid frizurájának köszönheti sikerét és népszerűségét. "Régen nekem is hosszú hajam volt, mint a legtöbb modellnek. De valahogy nem illett hozzám, ezért levágattam. És nemcsak jobban nézek ki, hanem jobban is érzem magamat. Ráadásul, azóta sokkal keresettebb vagyok" - mondta Kirsty. Ha rendszeresen változtatsz a kinézeteden, könnyebben megtalálod a saját stílusodat, hogy milyen frizura, smink vagy éppen ruha illik a legjobban hozzád. Próbáld ki!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]




8. Karolina Kurkova
Nem egyszerű mindig jól kinézni, sőt, kifejezetten kemény munka. Az orosz topmodell, Karolina Kurkova szerint ehhez gyakran elég egy őszinte mosoly is. "Nevess sokat és szeresd magadat, ez az én legjobb szépségreceptem. Ha elégedett vagy magaddal, vagy legalábbis törekszel rá, az a külsődön is meglátszik. Én például nem kínzom magam kegyetlen diétával, 80 százalékban figyelek oda a táplálkozásomra, 20 százalékban pedig azt eszem, amit megkívánok. És ettől is boldogabbnak érzem magam" - mesélte Karolina.


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]




Az örök fiatalság titkai - tippek minden bőrtípusrahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20101102-az-orok-fiatalsag-titkai-tippek-minden-bortipusra.htmlSminkesek varázsszerei a neszesszeredbenhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101028-sminkesek-varazsszerei-a-neszesszeredben.htmlOlyan vagy, amilyen a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101103-olyan-vagy-amilyen-a-frizurad-1.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.