fashion week sztárok szépség plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 



Meg Ryan


Imádtuk A szerelem hálójában vagy Az angyalok városában tündöklő kislányos arcú színésznőt, kinek emblematikus mosolya legalább annyira jellemzi a kilencvenes éveket, mint a haspóló vagy a természetellenes hajszín. Ma viszont már sehol sem láthatjuk ezt a gyermeki arcot, helyét átvette egy természetellenesen kisimult arcú nő, aki sajnos a sok műtéttől már képtelen mosolyogni.



Nicole Kidman


Elrettentő példaként érdemes lenne a labilis test- és önképpel rendelkező tinilányoknak az előbbi színésznő, illetve kolléganője, Nicole Kidman fotóját mutogatni. Míg a Bangkok Hilton epizódjaiban egy igazi ausztrál szépségként tündökölt, szeplőkkel és rengeteg vörös hajtinccsel, addig mára sajnos egy hófehér múmia lett belőle. Hiába vesszük figyelembe a kifogástalan alakot és az álomkarriert, Nicole régi üde arca nagyon is hiányzik a hollywoodi palettáról.





Courtney Love


Megszokhattuk már, hogy Kurt Cobain özvegye rendre felkavarja a körülötte lévő állóvizet, már ha egyáltalán megvárja, hogy leülepedjen. Cobain naplófeljegyzéseiből, illetve az életrajzírók elbeszéléseiből tudjuk jól, hogy a rebellis páros a drogok elkötelezett híve volt. Ezek után nem meglepő, hogy Courtney bőrére ráfért a plasztikai műtét, arra viszont talán senki nem számított, hogy az életművész énekesnő babapopsit kér az arcára: fotóit elnézve megállapíthatjuk, majdnem ugyanúgy néz ki, mint tíz évvel ezelőtt.




Demi Moore


Szokás mondani, hogy a fiatal pasi megfiatalít, jóllehet Demi esetében kizárt, hogy csak a nála jóval fiatalabb férj, Ashton Kutcher jótékony hatásáról legyen szó. Annál is inkább okunk van elképedve figyelni a színésznő és a plasztikai sebészet elborult románcát, minél többször szembesülünk azzal az elhíresült fotóval, ami a Charlie Angyalai 2 forgatásán készült: Demi nemcsak kiadós arcfelvarrással készült a szerepre, hanem több testrészét, köztük a térdét is átszabatta.





Victoria Beckham


Tudjuk jól, hogy több százan több ezer módon kritizálták már a focistafeleséget, ettől függetlenül nem maradhat ki az összeállításunkból. Victoria régi képét elnézve már-már hihetetlennel tűnik, hogy a formás idomú, egészséges külsejű nőből egy betegesen koplaló csontkollekció lett. A mesterkélt szájtartás, a Louboutin cipő, illetve a Hermés táska Victoria állandó kiegészítői, de sajnos még a dollárezrekbe kerülő designer kollekciók sem javíthatnak betegesen vékony alakján és természetellenesen nagyra szabott mellein.





Donatella Versace

Az olasz divatház vezetője az egyik legjobb intő példa, hiszen arca tökéletesen példázza, hogy milyen az, mikor valaki nem ismer mértéket: eltúlzott száj, botoxolt arc, hangsúlyos járomcsontok. Hivatásából adódóan Donatella bizonyára nap mint nap találkozik az örök fiatalság kultuszával, mégis túlzásnak tartjuk, hogy ilyen elkeseredetten küzd a kora ellen, mondhatjuk, hogy szélmalomharcot vív.






Melanie Griffith


Antonio Banderas feleségének fotógalériájában kutatva nem akartuk elhinni, hogy valóban Melanie látható a 2002-es felvételen. Ezzel szemben milyen a mai Melanie? Kisimult arcú, olykor kicsit túlkollagénezett szájú szőkeség, aki nem titkolja, hogy kényszeresen próbál megfelelni fiatalabb férje igényeinek. Nem gondoljátok, hogy kicsit túlzásba viszi?




Priscilla Presley


Ha visszaemlékezünk, hogy Priscilla miként festett a Csupasz pisztoly című filmben, majd ezt a nőt összevetjük a színésznő mai arcával, érthető módon elképedünk: Elvis Presley hatvanöt éves exfelesége határokat nem ismerve pumpálja a pénzt a plasztikai sebészet globális kasszájába. Nem értjük, miért nem tekinti intő jelnek, hogy a róla és lányáról készült fotók többségén egyértelműen Lisa tűnik öregebbnek.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.