szingli párkapcsolat siker sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is földi halandók - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az ő szerelmi életük sem fenékig tejfel. Lehetnek akármilyen sikeresek, vonzók és gazdagok, ha még sincs senki, aki otthon várja őket. Íme tíz ismert asszony, akiknek fényes karrierjét beárnyékolta a tragédiákkal és csalódásokkal teli magánélet.

1. Jane Austen

Megannyi nagysikerű, női szíveket megmelengető regénye után azt hihetnénk, hogy az írónő értette a csíziót. De míg hősnői mindig megszerezték az áhított férfit, neki ez sosem sikerült. Első szerelme még a kapcsolatuk hajnalán elhalálozott, későbbi jegyessége Harris Bigg-Witherrel mindössze pár hónapig tartott. A Büszkeség és balítélet írója sosem ment férjhez, magánéletét mindig szigorúan őrizte, helyette regényeiben próbálta életre kelteni a mindent elsöprő szerelmeket.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2. Coco Chanel

Gabriella Bonheur Chanel egyszerű szabászlányból lett a világ egyik leggazdagabb és legsikeresebb üzletasszonya. Kizárólag a munkájának élt - életében férfi nem kaphatott dobogós helyet. Sosem ment férjhez és gyermekei sem születtek, de ágyában számos befolyásos férfi megfordult. Sikerét egyik első szerelmének és támogatójának, Edward "Boy" Capelnek köszönheti, de boldogságuk csúcsán a férfi egy tragikus autóbalesetben életét vesztette.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

3. Karen Blixen

A dán írónő életét a Távol Afrikától c. filmből már ismerhetjük - a film ugyanis az ő önéletrajzi könyvéből készült. Karen feleségül ment unokatestvéréhez, és követte őt a messzi Afrikába. Férjura hűtlenkedéseit megunva véget vetett házasságának, de nem szakított a fekete kontinenssel. Később itt ismerte meg élete szerelmét, Denys Finch-Hattont - a férfivel fedezte fel Afrika varázslatos vidékeit. Levelezésükből kiderül, hogy mennyire mély érzések fűzték őket egymáshoz.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

4. Edith Piaf

A sanzonok királynőjét már 17 évesen próbára tette az élet: gyermeke kétéves korában belehalt az agyhártyagyulladásba. Évekkel később Amerikában ismerte meg élete nagy szerelmét, Marcel Sedan bokszvilágbajnokot. Kapcsolatuk csak két évig tarthatott: a férfi repülőgépe lezuhant, miközben kedvese fellépésére sietett. Az énekesnő élete ekkor futott zátonyra - a tragédia után az alkohol és a morfium életre szóló rabja lett.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


5. Whitney Houston

Az egykori díva a 90-es évek egyik legsikeresebb és legszebb hangú énekesnője volt felejthetetlen dalaival. A Több mint testőr c. filmjével örökre beírta magát a legszebb lírai előadók közé. Whitney azonban rossz férfit választott: 15 évig tartó házasságuk alatt Bobby Brown megismertette nejével az alkohol és a kábítószerek világát, és sokszor meg is verte őt. Ugyan 2007-ben elváltak útjaik, de az énekesnő szervezete igen megsínylette a zűrzavaros időszakot.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

6. Sandra Bullock

A 46 éves színésznőnek idén épp csak bekerült az Oscar-díja a vitrinbe, férjurát máris lapátra tette. Kiderült ugyanis, hogy amíg Sandra filmforgatásról filmforgatásra repkedett, hitvese, Jesse James sem tétlenkedett: pornósztárokkal és aktmodellekkel múlatta a szabadidejét. A színésznő érthető módon kiborult, de néhány hét múlva erőt gyűjtött, és új életet kezdett. Csak így tovább, Sandra!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


7. Cameron Diaz

A korábban modellként dolgozó szőkeség évek óta a vígjátékok sztárja. Julia Roberts után másodikként érte el az egy filmért kapott 20 millió dolláros álomgázsit. A Kéjjel nappal 38 éves hősnője ma is bombaformában van, de egyik kapcsolata sem jutott el a házasságig - Cam ugyanis mindig kifogja a léhűtő pasikat. Járt számtalan jóképű színésszel, szexi szörfössel, nőcsábász popénekessel, de valahogy mindig rosszul választ. Félresikerült kapcsolatainak és sikerfilmjeinek száma egyenes arányban nő.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

8. Jennifer Aniston

A Jó barátok sztárja egyszer már megfogta az isten lábát, hiszen a világ legszebb férfijának, Brad Pittnek esküdhetett örök hűséget. Majd úgy döntött, a gyermekkérdés várhat még, és inkább a filmjeire koncentrált. Szépen felfelé ívelő karrierje mellett magánélete azonban nem mondható sikeresnek. Jennifer lassan öt éve magányos - futó kapcsolatai mindig vannak, de a boldogság még elkerüli. Most már ő is gyermekre vágyik, és szeretne a megannyi romantikus filmje után végre saját életének hősnője lenni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

9. Renée Zellweger

Amikor megkapta a szinglik királynője, Bridget Jones szerepét, majd kibújt a bőréből. Azonban úgy tűnik, épp ez a karakter lett a keresztje, és hozott szerencsétlen kapcsolatokat a szerelemre éhes színésznőnek. Hiába a hőn áhított Oscar-díj és megannyi nagyszerű film, a magánéletben ő sem találja helyét. Hét hónap után vált el countryénekes férjétől, Kenny Chesneytől, de jól ismeri George Clooney és Jim Carrey hálószobáját is. Jelenleg Hollywood aktuális szívtiprója, a köztudottan szoknyapecér Bradley Cooper a kedvese. Mi azért szurkolunk neki.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

10. Teri Hatcher

A Született feleségek sztárjának háza táját minden bizonnyal elkerülik a jóképű vízvezeték-szerelők, ezért van Teri még mindig egyedül. Két rossz házasságon is túl volt, amikor megkapta kedvenc háziasszonyunk szerepét, de a magánélete még mindig nem rendeződött. A 46 évesen is fitt és vonzó színésznő a sorozat egyik legfontosabb szereplője, de siker ide vagy oda, ő már tényleg egy igazi férfit szeretne. Mi azért reméljük, egyszer hozzá is bekopogtat egy jóravaló mesterember.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]




Miért félnek a pasik a komoly kapcsolattól?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-miert-felnek-a-pasik-a-komoly-kapcsolattol.htmlHa rágörcsölsz, örökre szingli maradsz!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101021-ha-ragorcsolsz-orokre-szingli-maradsz.htmlSzexi szirének 40 feletthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101109-szexi-szirenek-40-felett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.