ValóVilág-retró: hősök és lúzerek

Majka Való Világ valóságshow Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenekem a címlapon - énekelték a ValóVilág főcímdalában először 2002-ben. Hamarosan újra kezdetét veszi az őrület, és elstartol a hazai valóságshow-k történetének legnagyobb durranása, a VV 4 újabb szériája.

2002 szeptemberében kezdetét vette a ValóVilág reality, pontosan 10 nappal azután, hogy a konkurens kereskedelmi csatorna útjára indította a Big Brothert. Most, szombaton negyedszerre nyílnak meg a bekamerázott Való Villa kapui, hogy botrányokkal, szerelmi háromszögekkel, magvas gondolatokkal tarkítva kineveljék a következő celebgenerációt. A 15 perc hírnév minden villalakónak járt, volt persze, akinek kicsit több jutott, velük azóta hétről hétre találkozhatunk a bulvárlapokban. De kik voltak a hírhedt karakterek, akikről 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben beszélt az ország?


http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu
Való Világ - 2002



rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Való Világ 2 - 2003


rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Való Világ 3 - 2004


Hát így állunk, szombaton megint kezdődik elölről a kukkolás és az újabb celebgyár. Hónapokon keresztül zakatol majd a jól megszokott reality, egy kicsit megújult köntösben. Lesznek pornósok, lecsúszott arcok, bűnöző formák, nimfománok, perverzek, izomagyúak, szerelmespárok... mert velük eladható egy ilyen show. Legalábbis pár éve még eladható volt: most kiderül, mi a tendencia, mire harapnak rá a nézők. Nemsokára a Viasat 3 is előrukkol egy kolumbiai valóságshow-val, ahol egzotikus környezetben leshetjük majd a tökéletes testű lányokat és fiúkat. Már ha lesz kedvünk egyáltalán bekapcsolni a tévét. Hiányoznak a klasszikus realityk? Szerintem hat évig kibírtuk nélkülük...


Pákozdi Cincy



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.