Magyar Attila Gregor Bernadett elhagyás szakítás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett, hogy Magyar Attila elhagyta feleségét Gregor Bernadett miatt. Őrületes szerelmi háromszög van kibontakozóban az érintett felek között, és a botrány egyre csak fokozódik.

Magyar Attila nemrég még harmonikus és boldog házasságáról mesélt a Life magazin egyik riportjában. Akkor még úgy tűnt, minden rendben van közte és felesége között. Megdöbbentő felvételek következnek a félrelépett színészről, aki a közelmúltban még szerelmesen turbékolva beszélt házastársáról és a hűségről. Most azonban robbant a bomba, és kiderült minden: állítólag már hónapok óta tart a románc Gregor Bernadett és a színész között. Mónika, a megcsalt és elhagyott feleség pedig zokogva várja vissza szeretett urát közös otthonukba, aki továbbra is csak tagad és titkolózik.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SHPiQD3FcCb4SHY1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.