műsorvezető távozás Vágó István Rákóczi Ferenc Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM reggeli Morning Show-jának egyik műsorvezetője, Rákóczi Feri cáfolja, hogy miatta rúgták volna ki Vágó Istvánt a TV2-től. Rákóczi jött, Vágó pedig ment! De mi az igazság?

Rákóczi Feri állítólag Vágó István kirúgása után értesült arról, hogy ő vezetheti majd a TV2-n november 29-én képernyőre kerülő, A 40 milliós játszma című műsort.


http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


"Nagyon megtisztelőnek tartom a felkérést. Pár napja egy TV2-s parti előtt kérdezték meg tőlem, hogy lenne-e kedvem ezt a műsort csinálni. Madarat lehetett volna velem fogatni, és persze azóta is" - lelkendezett a Napi Ásznak Rákóczi, aki teljesen komolyan veszi a kihívást. "Egyszerre hatalmas teher, ugyanakkor nagy lehetőség egy ilyen műsort vezetni. Én alapvetően rádiós vagyok, de remélhetőleg kitanulom majd a televíziózás minden csínját-bínját is. A rádiónak legkésőbb délben vége, A 40 milliós játszma pedig esti műsor. A kettő között jut idő a gyermekeimre és a szerelmemre is. A csajommal megegyeztünk, hogy biztosan kibírjuk, hiszen a hétköznapi munkák után az egész hétvége a miénk" - mondta a műsorvezető, aki bízik kvízműsora sikerében. "Épeszű ember nem gondolhatja, hogy Vágóval miattam bontottak szerződést. Rettentően tisztelem, bár különösebb kapocs nincs köztünk. Már akkor boldog leszek, ha negyedannyi sikeres műsort csinálhatok, mint amennyit ő készített" - tette hozzá Rákóczi Feri.

Kórházba került Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101120-korhazba-kerult-vastag-csaba.htmlMegasztár: Bereczki nem volt elég Yvette-nekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101120-megasztar-vegzetes-parbajok.htmlŐrületes szerelmi dráma Nyuszómuszóéknál!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101119-oruletes-szerelmi-drama-nyuszomuszoeknal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.