műsorvezető Stohl András valóságshow Lilu megdöbbentő Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fittyet hányva a közvéleményre, az egész hazai sajtót átverte az RTL Klub: mégis Stohl András a ValóVilág 4 egyik házigazdája.

Az X-Faktor végén Ördög Nóra viccelődött Balázzsal, hogy igyekezzen a VV stúdiójába, de váratlan fordulatot kaptunk az arcunkba. Lilu lett a reality női műsorvezetője, majd megérkezett az igazi meglepetés: Stohl András. Csak titkon gondoltuk, hogy az RTL Klub megdöbbenthet minket. Buci egy régi, '90-es évekbeli Manhattan-slágert énekelt, de később az "Egyszer megjavulok én" mondattal is megmutatta, hogy öniróniáért nem kell a szomszédba mennie. Elindult a VV4, melynek műsorvezetői most már hivatalosan is: Lilu, Stohl András, és Sebestyén Balázs lesznek.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


A celebek beköltöztek, Győzikéék csillogtak, mint Edward a Twilightból, Tóth Gabi pedig Lady Gagának öltözött. Bemutatták az első három villalakó-jelöltet is: ők az okostojások. Lesznek persze naivák, plasztikszépségek, rosszfiúk, sőt házaspárok és testvérek is. Összesen 14 fő költözik majd be a bekamerázott, mesterséges valóság csarnokába. Az első beszavazott az Alekosz névre hallgató rendmániás, antipatikus fazon lett. A show nagyszabásúnak indult, aztán olyan érzésünk lett, mintha a megboldogult Budapest TV rémadásait látnánk, szebb díszletekkel. A lét és a lé lesz a tét, amennyiben bekapcsoljuk a tévét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.