Magyar Attila Gregor Bernadett menekülés szerelmi dráma Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég kirobbant botrány óta először lépett színpadra Gregor Bernadett és Magyar Attila - az előadás után a díva hirtelen távozott a helyszínről.

Pár napja derült fény Magyar Attila és Gregor Bernadett eltitkolt kapcsolatára. A színészek együtt játszanak a Budaörsi Játékszín Mágnás Miska című operettjében - minden bizonnyal itt szövődött a szerelem kettejük között. A pár most játszott először együtt a botrány kirobbanása óta - játékukat vastapssal jutalmazta a közönség. A Bors értesülései szerint az előadás után Gregor sietve távozott - kollégái sorfalat álltak neki, hogy valamennyire elkerülhesse a kíváncsi tekinteteket. Magyar Attila jóval később hagyta el a helyszínt. Mindkét színész házasságban él, így nem csoda, ha nagy port kavart a románc.

www.magyarszinhaz.hu
www.magyarszinhaz.hu


Vasárnap Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélgetett Nyuszómuszó feleségével, Gombás Mónikával, aki elárulta, hogy még mindig bízik férjében, hiszen az szerelmet és őszinteséget ígért neki. Az összetört asszony nem hiszi, hogy kedvese Gregor Bernadett miatt hagyta volna el, és még ma is azt reméli, hogy hamarosan rendbe jönnek a dolgok kettejük között.

Kate Winslet szakított kedvesévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-kate-winslet-szakitott-kedvesevel.htmlKiderült, kivel csalta férje Eva Longoriáthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101121-miatta-valik-el-eva-longoria.htmlStohl András: "Lehet, ülni fogok"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-stohl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.