X-Faktor énekesnő Shodeinde Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hihetnénk, az X-Faktor énekeseinek élete a kiesés után gondtalan lesz - valójában azonban ők is folyamatosan a megélhetésért küzdenek.

Nincs könnyű helyzetben Shodeinde Dorka: az X-Faktor legutóbbi kiesőjének azonnal pénzkereseti lehetőség után kell néznie, mert egyelőre ő tartja el kislányát és férjét. "A párom Ausztriában focizott, miattunk hagyta ott a csapatát és az egyetemet is. Itthon egyelőre csak alkalmi munkákat kapott, legutóbb egy csokoládégyárban pakolt cukroszsákokat. Albérletben élünk, amit eddig Gafar focistaként megspórolt pénzéből, a családi pótlékból és a gyesből fizettünk. A tartalékok azonban elfogytak, így egyelőre nekem kell eltartanom a családomat. Nem titok, ezért jelentkeztem a műsorba is. Ha nem lettem volna állapotos, biztosan nem indulok, de tudtam, hogy a kicsit is fel kell nevelnünk valamiből, és ezt tűnt az egyetlen útnak. A nehezén túl vagyok, remélem, sok felkérést kapok" - vallotta a Borsnak a fiatal anyuka.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dorka azonban derűsen látja a helyzetet, és az sem lepte meg, hogy végül neki kellett távoznia a szombati döntőből, hiszen már régóta rezgett számára a léc. "Várnom kell még, amíg a hangom újra a régi lesz a szülés után" - mondta el a kismama, aki szerencsére épp most kapja meg a tévészereplésért járó pár százezer forintos tiszteletdíjat.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Szíj Melinda szexis díva lesz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101123-szij-melinda-szexis-diva-lesz.htmlRettegnek a párbajtól a Vastag testvérek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-rettegnek-a-parbajtol-a-vastagtestverek.htmlDamu Roland gyakran verte barátnőithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-damu-roland-gyakran-verte-baratnojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.