Való Világ beköltözés villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebcsapat szerda este elhagyta a villát. A műsor készítőinek épp csak annyi idejük volt, hogy kicsit rendbeszedjék a luxusbörtönt, és megfelelő mennyiségű alkohollal készüljenek az öt leendő Villalakónak.

A koreográfia a szokásos volt, a villa ajtajánál még üzenhettek egy utolsó mondatot a szeretteiknek, majd kinyílt az ajtó, és kezdetét vette a hónapokon át tartó kaland. Olivér a kedvesének üzente, hogy kitart mellette, Éva a családjától és a barátjától búcsúzott el, Alekosz pedig annak üzent, aki most a lakására vigyáz. Idejük sem volt megmelegedni, mert elkezdődött a Testvérek beszavazóshow-ja, Lilu és Stohl először jelentkeztek be a villába.

A Testvérek jelöltjei:

István és Gábor, ikrek, 30 évesek, és eszük ágában sincs megállapodni. A kisfilmjükben elmondták, hogy nem akarnak gyereket, mert az csak hátráltatná őket, és egy tetoválószalonos felvétel során elhangzott az is, hogy "ami művészet, az fáj". Azért ezzel ellenkeznénk, a Dávid szobor még nem fájt nekünk soha. Érdekes figurák, amolyan örök gyerek típusok.

Gigi és Béci táncosok, és nagyon jó testvéreknek tűntek. Szerényebb körülmények közül jöttek, egy szobát osztanak meg ketten, így nem lesz nagy újdonság nekik a villalét. Kedvesek, mosolygósak.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Gergő és Norbi hihetetlenek. Beavis és Butthead lelassított verziói, akikről először nem tudtuk eldönteni, hogy teljesen idióták, vagy csak tettetik. Megszólalásig hasonlítanak egymásra, de nem ikrek, viszont elmondták többször, hogy a legjobb barátok. Színes egyéniségek, de hosszabb távon biztos a környezetük idegeire mennek.

Ahogy sejtettük, a csinos Gigi és testvére, Béci jutottak be. Hazaüzentek még egy mondattal, Béci a barátnőjének, Gigi pedig a családjának és barátainak. Nagyon izgatottak voltak, és miután Lilu az ajtóhoz kísérte őket, két üveg felrázott pezsgővel törtek be a három bent lévő lakótársuk közé. Nagy volt az örömködés, amit sosem értettünk, mivel (elvileg) senki sem ismeri egymást... Megvolt a beszavazás, beköltöztek és most pedig kezdetét veszi az igazi reality, cseppet sem alkoholmentesen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.