Rúzsa Magdi párkapcsolat szerelmes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 3 győztese nemrégiben egy interjúban szólta el magát arról, hogy másodmagával pihente ki a nyári koncertek fáradalmait Tenerifén. Akkor még mindenki egy új szerelmet sejtett a félmondat mögött, pedig úgy néz ki, egykori csalfa kedvesét fogadta vissza az énekesnő.

Egy informátor a Blikknek azt nyilatkozta, hogy már többször is látta az énekesnőt egykori kedvesével sétálgatni. "Az Istenhegyi úton láttam őket, a közeli bevásárlóközpontban. Én is arra lakom, és mivel nagy rajongója vagyok Magdinak, azonnal kiszúrtam őket. A srác is ismerős volt, de először nem tudtam hova tenni, csak azután, amikor rákerestem az interneten. Beugrott, hogy ő az az operatőr, akivel az énekesnő már korábban is együtt volt, de aztán szakítottak, mert a férfi megcsalta Magdit egy kolumbiai forgatáson."

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Vajon mi az, ami miatt Magdi újra annak a férfinak a karjaiban kötött ki, akiben egyszer már csalódott? A kishegyesi lány továbbra sem akar nyilatkozni szerelméről, bár köztudott, hogy az operatőrrel való szakítása után egy ideig Gömör Tamás zenésszel alkottak egy párt, de úgy tűnik, egykori csalfa kedvese és Magdi között szorosabb kötelék van, amelyet még egy fájdalmas szakítás sem tudott széttépni. Talán az lehet az oka, hogy az énekesnő még 2006-ban ismerte meg a férfit, aki akkor a Megasztár egyik operatőre volt, és talán ez az, ami összeköti őket, hiszen Benji akkor lépett Magdi életébe, amikor még nem hazánk egyik legismertebb előadója volt, és nem kellett attól tartania, hogy érdekből közeledik hozzá a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.