Való Világ beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedves, mosolygós Zsófi jutott be a ValóVilág villába a naivák közül.

A csütörtöki beszavazóshow előtt láthattunk egy rövid összefoglalót a villa tegnap esti eseményeiből. Az öt fiatal kellemesen becsípett, Alekosz ontotta a csajozós sztorikat, elmesélte, hogy élete egyetlen szerelmét úgy vesztette el, hogy megcsalta a lányt, majd kerek perec kijelentette, hogy ha Gina Lollobrigida lenne a kedvese, őt is megcsalná, mert kíváncsi típus. Ajjaj.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Az összefoglaló után jöttek a naivák, Szandy, Melszi és Zsófi, akik közül a budaörsi kedves, mosolygós Zsófi jutott be a villába - a villalakók is mind vele szimpatizáltak. Szandy kifejezetten idegesítő volt, Melszi aranyos, ám Zsófi volt, akit mindenki izgatottan várt odabent - a pezsgősüvegek helyett most ásványvizes palackok pihentek az asztalon. Durva lehetett a tegnap éjjel...

Következő beszavazót hétfőn láthatunk, ami kicsit sántít, hisz azt hittük, minden napra jut majd egy új villalakó. Döcög a műsor, nem vitás, eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a konkurens kereskedelmi tévécsatorna celebszivatója sokkal jobb számokat hozott. Úgy tudjuk, januárban új részeket forgatnak az Ezek megőrültek!-hez. Addig is egy kvízműsorral készül a TV2, hogy lenyomja a realityt.

Pákozdi Cincy

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.