Gregor Bernadett megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pasifaló díva és Nyuszómuszó titkos rejtekhelyükön bújnak meg a sajtó és a férfi felesége elől.

A pár azon igyekszik, hogy ne adhasson támadási felületet sem a sajtónak, sem pedig házastársaiknak. Közös előadásukra is külön érkeznek, és próbálják elkerülni, hogy róluk csámcsogjanak a színházban is.

www.magyarszinhaz.hu
www.magyarszinhaz.hu

Egy színházi alkalmazott szerint gyakran találkoznak az újdonsült szerelmesek: "Attila kivett egy albérletet, de senkinek sem árulta el, hol. Ott szoktak Bernivel találkozni, és nem szeretnék, ha Mónika odamenne és balhét csinálna. Az biztos, hogy nagyon szerelmesek. Már azelőtt is lehetett látni jeleket, hogy együtt vannak, mielőtt vállalták volna kapcsolatukat. A színházban azonban mai napig odafigyelnek arra, hogy ne ők legyenek a központi téma. Bejönnek, elvégzik a tennivalóikat, és ennyi. Berni vasárnap is egyedül érkezett, és egyedül is távozott" - árulta el a Stop.hu-nak.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Damu Roland nem élné túl a börtönthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-damu-roland-nem-elne-tul-a-bortont.htmlKirály Norbi robbantott az iskolábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-kiraly-norbi-robbantott-az-iskolaban.htmlCameron Diaz kibékült expasijávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101124-cameron-diaz-kibekult-expasijaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.