Stohl András Való Világ Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Információink szerint nagy a felfordulás az RTL Klubnál. A valóságshow nem hozza a kívánt nézettségi adatokat, és a nézők is elégedetlenek Stohl András személyével.

A szombati, első adásban Lilu és Stohl jókat humorizáltak a témába vágó dalszövegeken, ám a televíziónézők kevésbé mulattak jól azon, hogy a már rég beharangozott Balázs sehol sem volt. Százával jöttek a szitkozódó, reklamáló telefonok, hogy erkölcstelen és arcátlan dolog volt a csatornától Buci szerepeltetése. A telefonok durvultak, a szerkesztők pedig a fejükhöz kaptak, végül felhívták a stúdióból már hazafelé tartó Sebestyén Balázst, hogy mentse meg a műsort, és menjen vissza. Balázs végül odaért, és élő adásban elmondta, hogy bizony hárman vezetik majd a ValóVilágot, nem ketten.

Forrás: RTL
Forrás: RTL


Érdekes dolgok ezek, és az is érdekes, hogy Stohl két táborra osztotta a tévénézőket. Az egyik tábor szerint a bűnösöknek bűnhődniük kell, és felháborítónak tartják, hogy a színész ismét kapott egy esélyt, és most nap mint nap főműsoridőben parádézik. A másik tábor szerint jó, hogy a megtört Stohlt megpróbálják kiemelni a kilátástalanságból. Ők megbocsájtóbbak, úgy vélik, vannak nagyobb bűnözők is az országban, akik mindent megúsznak, egy tehetséges színészt pedig inkább ki kell segíteni a gödörből. A nézettségi adatok szerint többen követik az adást, mikor Stohl vezeti, ami elég nagy ellentmondás, de lehet, hogy a nézők csak jó magyar módra mérgelődni szeretnének.

Mi nem kívánunk állást foglalni, egy biztos, Stohlnak nagy szerencséje és szerencsétlensége is egyben, hogy közszereplő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Milliókért meztelenkedtek a celebek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-milliokert-vonultak-be-a-celebek-a-vvbe.htmlNyuszómuszó és Gregor kéjlakban bújkálnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-nyuszomuszo-es-gregor-kozos-lakasban-bujkalnak.htmlKiderült Király L. Norbi botrányos múltjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101125-kiraly-norbi-robbantott-az-iskolaban.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.