Pénteken műtötték Eszenyi Enikőt, a Vígszínház igazgatónőjét - ez a váratlan esemény felborítja a Megasztár és több színdarab műsorrendjét is.

Kénytelen volt kimaradni a pénteki Megasztárból és néhány színdarabból a népszerű díva. Enikőt - egy régebbi balesete miatt - azonnal meg kell műteni, de igyekszik mielőbb visszatérni a színpadra és a televízió képernyőjére. Mi is próbáltuk utolérni a művésznőt - de meglepetésünkre párja, Kamondi Zoltán vette fel a telefont, aki elhaló hangon kérte, hogy csak jövő héten keressük a Vígszínház igazgatónőjét. 

http://press.tv2.hu

A műtét miatt a színésznő darabjainak időpontjai is változnak: elmarad A kertész kutyája és Az öldöklés istene több előadása, helyettük részben A padlás és a Hegedűs a háztetőn lesz majd látható. Az öldöklés istene bemutatója 2011. január 8-án lesz.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!
Damu: vége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-baratnoje-tamadt-damu-rolandra.html Izgalom Vilmos herceg esküvője körülhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-izgalom-vilmos-herceg-eskuvoje-korul.html