ValóVilág 4: pornóslányok, kiképzőtiszt és a többiek!

valóságshow szereplő pornósztár Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub minden erejével azon van, hogy megbotránkoztató ,,celebjelöltekkel" csalogassa vissza a valóságshow-k egykori rajongóit - eddig nem sok sikerrel.

Van, aki későbbi jövőjét szeretné megalapozni az ismertséggel, van, akinek jól jön a pár hónapos ingyenélés, de olyan is akad, aki lehet, hogy csak egy jó bulinak látja az egészet, és a nyereményen kívül semmi sem motiválja. Természetesen létezik az a csoport is, akik mindenáron a médiában szeretnének érvényesülni. Nyomulnak minden fórumon, nem csüggednek, még akkor sem, ha többször csalódniuk kellett már. Egy biztos, a friss és ropogós ValóVilág 4 beszavazóiban sok ismerős arccal találkozhatunk, és olyanok is vannak, akik rémlenek valahonnan, de csak hunyorgunk, hogy honnan is?

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu



Éva, a Törtető
Ő az első beszavazott lány. Hogy mennyire törtető? Nos, ha a televízióba való bekerülésről van szó, akkor rettentően. Szerepelt már a Viasat3 Bár 2.0 című vendéglátós realityben, ami nem annyira váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Tudomásunkra jutott, hogy Havas Henrik irodájában titkárnőként is dolgozott. Sebaj, ő megmondta, a rendezvényszervezéshez kell a celebség, hát jelentkezett ide is. A Bár 2.0-s adatlapján azt olvastuk, azért jelentkezett, mert hitt benne, hogy rátalál a szerelem.

Olivér, az exműsorvezető
Laza srác, vicces szlengekkel és sok-sok tetoválással. Valahonnan ismerős az arca és a hangja is: persze, ő volt az, aki saját pecójában készített interjút a Tankcsapdásokkal, ő vezette a Viva Tv Megawatt című rockzenei műsorát. Vajon így szeretne visszatérni? Szeretne a szintén ex-Viva/Z+ műsorvezetők, Balázs és Lilu babérjaira törni? Vagy csak jó bulinak gondolja? Egy biztos: hűséget ígért szerelmének! Kíváncsian várjuk, meddig bír magával a szexfüggő dublőr.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Zsuzsi, a 2006-os ex-Playmate
A Bombanők csapata csak és kizárólag Playboy-nyuszikból áll. Zsuzsi a tapasztalt, ő 4 éve indult el a magazin "szépségversenyén". Zsuzsin minden igazi. Nem ez az első próbálkozása a médiában, többször hangoztatta már, hogy ő szórakoztatni szeretne, de nem csak a testével. Zsuzsi továbbra is fotómodellkedik, de egy táncoslányokat közvetítő oldalon is megtaláltuk, tehát "rendelhető" erotikus műsorokban is szerepel.

Adrienn, a közönségdíjas nyúl
Az idei Playmate-választás közönségdíjasa. Igazi plasztikszépség, óriási mellekkel és kicsit sem természetes ajkakkal. Az egész város ki van plakátozva vele, az Erotika expo arca, a novemberi nyuszis magazin címlaplánya. Egyszer azt nyilatkozta, hogy a példaképe Voksán Virág. Furcsa egy idol. Több modellversenyen is indult már, pár éve foglalkozik glamour-fotózásokkal. Állítása szerint sosem pornózott, de a pornóiparban dolgozik: a Popó magazin főszerkesztője. Van egy tippünk, hogy egy "mellhosszal" ő lesz az, aki bekerül a villába.

Kata, a szende Playmate
A három lány közül ő tűnik a legvisszafogottabbnak, mégis az elmúlt egy évben háromszor is szerepelt a Playboyban. Volt, hogy az egyik barátnőjével együtt fotózták, volt, hogy Rakonczai Imre zongoráján feküdt.

Diána, az X-Faktor-függő doki
Nem mindenki járkál szőke afrohajjal, szóval könnyen megjegyezhető a hölgyike. Mi csak annyit tudunk, hogy vagy nagy RTL Klub bennfentes, vagy óriási X-Faktor-rajongó lehet, mert a szuperprodukció közönségében már többször kiszúrtuk, pont a zsűri mögött vigyorgott bárgyún. Szó mi szó, benne volt a tévében, és hát ez a lényeg, nem?

László, a Pokol kiképzője
Anno a Cool Tv-n futott egy Pokol hete című testőrképzésről szóló reality, amiben az egyik kiképző maga volt Lázár László, a VV4 Dokija. Profi harcművész.

Aranytorkú Stone
A Házaspárok egyik kettősének férfitagja, Stone imád énekelni. Láthattuk a TV2 Popdarálójában és az X-Faktorban is megmutatta mire képes.

Regina Moon
Muszáj volt minimum egy pornóst a lehetséges szereplők közé betenni. A Regina Moon művésznevű leányzó csak simán Reginaként fut a műsorban, és a régi VV-s Pandorával ellentétben ő nyíltan vállalja, hogy pornózik. Miért ne tenné, hiszen ez csábító lehet egyeseknek. Nagyon titkolni úgysem tudta volna, hiszen tele van a teste tetoválásokkal, amivel már megannyi lány bukott le felnőttfilmekben.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!









Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.