Brad Pitt sztárpáros ingatlanvásárlás Angelina Jolie Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpárt ezentúl sűrűbben láthatjuk Magyarországon, mint ahogy azt gondolnánk. Angelina és Brad beleszeretett a pesti Csikágó kellős közepén álló egyik ingatlanba, amit meg is vásároltak maguknak.

Angelina Jolie és Brad Pitt mindenütt szereti otthon érezni magát, éppen ezért szinte minden országban vettek már házat, ahol csak megfordultak. Amerikában több ingatlanjuk is van, de Franciaországban és Olaszországban is vásároltak birtokot, nem csoda hát, hogy úgy gondolták, Magyarországon szintén jól jöhet egy lakás.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


A sztárpár az egyik forgatási helyszínbe, a VII. kerületi Rózsák terébe szeretett bele, és nem haboztak a vásárlással. "A templomra néző saroklakásról van szó, pontosabban kettőről, egymás felett. Mindkettő frissen felújított, és egybe fogják nyitni őket. Így egy nagy, kétszáz négyzetméteres lakás lesz belőle"- mondta az ingatlanügynök a Borsnak, aki segített az adásvételben is. Brad Pitték állítólag csaknem ötvenmillió forintot adtak az egykori polgári lakásokért, ám ez számukra csupán aprópénz, hiszen olaszországi házukat negyvenmillió dollárért vásárolták. A szóban forgó ház egyik lakója lapunknak elmondta: valóban látták ott Angelinát és Bradet, de először nem hitték, hogy vásárolni akarnának, hiszen egy társasházról van szó, nem pedig különálló ingatlanról. "Az elhelyezkedés miatt tetszett meg nekik, de nem biztos, hogy sok időt töltenek majd ott" - folytatta a szakember. Az ingatlanos elárulta azt is, hogy a néhány hónapig hazánkban forgató Jolie és párja egy budai villát is kinézett már, és szerinte annak megvásárlása is csak idő kérdése.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.