szerencsejáték veszteség énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga a bécsi koncertje előestéjén mocskosul lerészegedve ment el kártyázni egy kaszinóba, és elképesztően sokat veszített.

Az extravagáns és meghökkentő stílusú énekesnő nemrég Bécsben koncertezett, és a fellépés előtti este elment egy kaszinóba, ahol nem kevesebb, mint 500.000 eurót, vagyis csaknem 140 millió forintot veszített pár óra leforgása alatt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter


A hírek szerint először a pókerasztalnál akart szerencsét próbálni, ám végül meggondolta magát, és áttelepült a Black Jackhez. Hiba volt. Néhány szemtanú elbeszélése szerint Lady Gaga ekkor már elképesztően részeg volt, így nagyjából azt sem tudta, mi történik körülötte. Semmi logikát nem lehetett felfedezni a játékában - pedig igen, a Black Jacknek is van játékstílusa -, csak két kézzel szórta a pénzt. Már hajnalodott, amikor bizonytalan léptekkel és félmillió euró mínuszban elhagyta a kaszinót a testőrei kíséretében. A koncerten persze semmit sem lehetett észrevenni abból, mit művelt előző éjjel, mivel hatalmas közönségsikert aratott. A bankszámláján pedig maradt még elég pénze, ha újra kártyázni támadna kedve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.