műsorvezető videoklip menyasszony Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csinos lányokat keres magának Kovács Áron, a Class FM és a TV2 sármos műsorvezetője.

Áronnak egyelőre nincs szándékában újra oltár elé állni, és feleségét, Gabit sem szeretné új asszonyra cserélni, csupán arról van szó, hogy a műsorvezető első lemezéhez készít videoklipet, amelyben egy botrányos esküvőé lesz a főszerep.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A népszerű műsorvezető életét ugyanis végigkísérte a zene, ám sohasem teljesedhetett ki igazán zenészként. Most azonban összeállt régi zenésztársaival és egy egész lemeznyi dalt szereztek, sőt hamarosan videoklipet is forgatnak. "Zenészként kezdtem pályafutásom, de valahogy mindig letértem az útról, és egészen másfelé kanyarodott az életem. Most azonban megtaláltam a régi zenésztársakat és együtt zenélünk. Úgy érzem, végre visszatértem régi önmagamhoz" - mesélt nyíltan érzéseiről a Class FM műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy az első daluk, amelyhez videoklip is készül, rendkívül szókimondó lesz. "Mellbevágóan őszinte, amolyan fejfelkapós nótáról van szó, amelyben őszintén beszélek a szerelemről, a kapcsolatokról és az azokban felmerülő problémákról. Kiderül, hogy az élet bizony nem egy rózsaszín lányregény. A hozzá készülő kisfilmben mindezt egy esküvő keretében tálaljuk az emberek elé, és megáll majd a kés a levegőben..." - mesélte lelkesen a műsorvezető, aki várja a csinos arajelöltek jelentkezését új klipjéhez.

Ismert médiaguru hajtott rá a VV szépségérehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101130-ismert-mediaguru-hajtott-ra-a-vv-szepsegere.htmlVastag Csaba Nyári Edittel kavar?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101130-vastag-csaba-nyari-edittel-kavar.htmlBéranya szülte Travolta gyermekét?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101130-beranya-szulte-travolta-gyermeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.