Jim Carrey I Love You Phillip Morris Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jim Carrey egyáltalán nem szégyenlős: nemrég bevallotta, hogy majdnem elalélt filmpartnere, Ewan McGregor mesés csókjától.

Az I love you Philip Morris című film néhány hete került a mozikba, és a két főszereplő láthatóan igencsak élvezte a közös filmforgatást. Annak ellenére, hogy mindkét színész a nőkhöz vonzódik, mégis újdonságként hatott rájuk, hogy szerelmespárt alakítanak a filmvásznon. A gumiarcú Carrey a következőket vallotta a forgatás után: "Ezzel a munkával valóra vált egy álmom. És meg kell mondanom, Ewan egyszerűen fergetegesen csókol."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A komikus ugyan bevallotta, nem szokott hozzá az effajta jelenetekhez, de a trükköket azért elárulta, hogyan birkózik meg egy heteroszexuális férfi azzal, ha egy másik hímneműt kell csókolnia: "El kell vonatkoztatni a saját szexualitásunktól, és el kell képzelni, hogy beleszerettél valakibe, aki történetesen az azonos nemhez tartozik. Ez nem a férfiakról és a nőkről szól, hanem a szerelemről. Ez az egyetlen dolog, amire gondoltam, és tudtam, hogy ezt mindenki érti, hiszen ez egy filmforgatás" - vallotta a Maszk sztárja.

Carrey idén áprilisban szakított kedvesével, Jenny McCarthyval, akivel öt évig alkottak egy párt, korábban pedig Renée Zellweger és Lauren Holly színésznőkkel is járt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Johnny Depp megőrül Angelináérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-jonny-depp-megorul-angelinaert.htmlMichael Douglas készül a visszatérésrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-michael-douglas-forgatni-keszul.htmlStohl összejár volt feleségévelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-stohl-osszejar-volt-felesegevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.