Johnny Depp megőrül Angelináért

film Jonny Depp Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie igazán szerencsés asszony - már ami a férfiakat illeti. Nem elég, hogy minden reggel Brad Pitt mellett ,,kell" ébrednie, de egy másik szívtipró, Johnny Depp is rajong érte.

Az Oscar-díjas színésznő és a Karib-tenger kalóza nemrég együtt forgatták a legújabb, A turista című izgalmas akciófilmjüket, és láthatóan igen jóba lettek a közös munka alatt. "Fantasztikus élmény volt, amikor először személyesen is találkozhattam Angie-vel. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen remek humorérzékkel megáldott nőt ismerhetek meg benne. És annak ellenére, hogy hatalmas sztár, teljesen normális és hétköznapi mindenkivel" - vallotta a 47 éves szívtipró.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Johnny elmondhatja magáról, hogy igazán szerencsés férfi, hiszen hosszú pályafutása alatt megannyi díva akadt az útjába. "Volt szerencsém megismerni Liz Taylort is - ő egy igazi jelenség, csak úgy árad belőle a nőiesség, és emellett ellenállhatatlanul szép. Ugyanezt éreztem, amikor Angelinával találkoztam" - mondta Depp.

Persze nemcsak a szép színésznőt dícsérte az egekbe a színész a legutóbbi nyilatkozata alkalmával, de elismerően vallott Jolie családjáról is. "Nehéz úgy élni, hogy állandóan paparazzók vesznek körül. Ő ezt remekül viseli, és párjával, Brad Pitt-tel figyelemreméltóan jó családi életet élnek. Tisztelem és becsülöm őket azért, ahogy ezt az életet a mai világban fenn tudják tartani" - nyilatkozott filmbeli partneréről Johnny Depp.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.