színésznő csillag Hollywood Boulevardon Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznő csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 34 esztendős filmcsillag olyan produkciókkal lett népszerű, mint a Pleasantville, a Kegyetlen játékok és a Doktor Szöszi. Az Amerikai Filmakadémia díját 2005-ben nyerte el A nyughatatlan című drámában nyújtott alakításáért. Az életrajzi filmben a Johnny Casht játszó Joaquin Phoenix partnere volt. Witherspoont új filmje, a Honnan tudod? című romantikus komédia amerikai bemutatója előtt érte a megtiszteltetés. A Walk of Fame csillagai közül a 2425. lett az övé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Sosem gondoltam volna, hogy ez valaha megtörténik velem! Azt hittem, hogy Tennessee-ben élek majd, és orvos leszek. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy megadatott számomra a lehetőség, hogy minden nap azt csináljam, amit szeretek. Olyan jó dolog moziba járni, és két órára elbújni mindentől és álmodozni, remélem, a filmjeim ezt okozzák az embereknek." A színésznőt a ceremóniára két gyermeke, Deacon és Ava, valamint szerelme, Jim Toth is elkísérte. A híresség azzal a chihuahuával is pózolt a fotósoknak, aki a Doktor Szöszi 1-2-ben is látható volt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.