Rákóczi Ferenc Való Világ A 40 milliós játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fej-fej mellett halad a két kereskedelmi csatorna esti műsora - Rákóczi Ferinek és Sebestyén Balázsnak minden este keményen meg kell küzdenie a nézők kegyeiért.

A hétfői műsor után szerdán ismét Rákóczi Feri műsora, A 40 milliós játszma győzedelmeskedett a nézettségi versenyben - lenyomva ezzel az igen erőteljesen nyomuló ValóVilágot. Hiába próbál behozni a kereskedelmi csatorna szilikontól duzzadó plázacicákat, a nézők most úgy tűnik, jobban vágynak egy kis izgalomra, vetélkedésre és épeszű emberekre.

http://press.tv2.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
http://press.tv2.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A nézettségi adatok alapján úgy tűnik, a férfiak sokkal jobban kedvelik a vetélkedőt, és egyáltalán nem foglalkoznak a villalakók életével - a nőknél azonban jóval kiegyenlítettebb a verseny. De vannak még tartalékai a valóságshow-nak: hamarosan kiderül, ki lesz a bombanő és a szépfiú, akik a luxusbörtönbe költöznek majd a plasztikcica és barátai mellé.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Madonna arca teljesen eltorzult!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-madonna-arca-teljesen-eltorzult.htmlMégsem válik Eva Longoria?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-megsem-valik-eva-longoria.htmlTolvai Reni féltékenységi jelenetet rendezetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-tolvai-reni-feltekenysegi-jelenetet-rendezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.