Elton John Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011. április 29. minden bizonnyal a jövő év egyik legfontosabb eseménye lesz - ekkor házasodik majd Vilmos herceg és kedvese. A menyegzőt természetesen már szervezik, és elkezdődtek a találgatások a prominens és hosszú vendéglistával kapcsolatban.

Bár a meghívók jövő év elejéig nem mennek ki, azt már a jólértesültek tudni vélik, kik azok, akik egészen biztosan részt vesznek a hercegi lakodalmon. Az Obama családnak, a Beckham házaspárnak és Sir Paul McCartneynak is foglalt helye van a listán.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Az azonban egészen biztos, hogy Sarah Ferguson, András yorki herceg exfelesége nem lesz a jelenlévők között, hiszen botrányos élete miatt ő a hercegi család fekete báránya. Simon Cowell, az X-Faktor zenei tehetségkutató atyja Susan Boyle-t javasolta a fellépők közé, de a királyi ház állítólag nem rajong az ötletért, mert nem akarják, hogy az esküvő az X-Faktorról szóljon. Ők inkább Sir Elton Johnt választanák, aki már a Diana hercegnő temetésére megírt fantasztikus dalával elnyerte az uralkodói ház megbecsülését és szeretetét.

A frigy nemcsak Vilmos herceg életében lesz fordulópont - öccse, Harry ugyanis meghívta az eseményre volt barátnőjét, a dél-afrikai Chelsy Davyt, akivel az utóbbi hat évben igen viharos kapcsolatban éltek. A szőkeség a legutóbbi szakítások után hazaköltözött Dél-Afrikába - most azonban megvan az esélye, hogy a romantikus hangulat és a lagzi ismét közelebb hozza egymáshoz a fiatalokat.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.