Damu Roland Jóban Rosszban Szikszai Rémusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban stábjából már kirúgták, és most úgy tűnik, több másik munkaadója is megszabadul a botrányhős színésztől.

Damu a Jóban Rosszban mellett több színdarabban is játszott, és szinkronszerepei is rendszeresen voltak. A Bors információi szerint a napi sorozat után az NCIS is megvált tőle - többé nem szinkronizálhat a krimisorozatban. "Eredetileg nem így terveztük, de változik az NCIS szinkronstábja. DiNozzo szerepét Schmied Zoltán fogja átvenni"- jelentette be egy internetes közösségi oldalon a TV2.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A Madách Színház művészei által létrehozott Pódium Színházban, a Leszállás Párizsban című darabban is szerepelt a színész, aki most ezt a munkáját is elvesztette. "Egy néhány hét múlva esedékes előadásunk helyszínén jelezték, hogy nem örülnének annak, ha Damu Rolandot a szereplők között látnák. Már a mostani eset előtt is rossz volt a híre, és nem tett jót a színházunknak, hogy a nevével próbáltuk eladni az előadásokat. A színpadi munkájáról csak jót tudok mondani, nem úgy az emberi dolgairól. Nem számítunk többet rá" - mondta a Borsnak Bednai Natália produkciós igazgató, és ugyanígy van ezzel a Kalocsai Színház is. "A napokban határozunk arról, hogy szerepeltetjük-e a Komámasszony, hol a stukker? című darabban" - mondta Szabó Árpád direktor.

http://tv2.hu
http://tv2.hu

Megvan Várnagy Előd utóda a sorozatban






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.