Való Világ beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este a közönség úgy döntött, hogy a tizedik Villalakó az anyukák kedvencei közül Leonidasz legyen.

Forrás: valovilag.hu
Forrás: valovilag.hu



Alekosz plátói szerelme

A pénteki összefoglaló ismét Alekoszról szólt: hiába beszélte le már másodszor Olivér a szerelmi vallomásról, a Villa legjobb testtartású fickója színt vallott Giginek. A lánytól példás elutasítást láthattunk, úri hölgyként kezelte a szituációt, nem hitegette Alekoszt, kerek perec megmondta, hogy nem szeretne semmit, s nem is nagyon érti, hogy egy hét alatt hogy lehet szerelemre lobbanni - mindezt kedvesen és úgy, hogy ne bántsa meg a fiút.

Éva vs. Olivér

Éva és Olivér viszonya még jobban elmérgesedett: Olivér mindenki előtt leteremtette a szőke idegzsábát, amiért egy véres toalettpapírt hagyott a WC-ben, ezt a lány nagyon a szívére vette, a titokszobában trógernek és trágyának nevezte a Villa rosszfiúját. Aki annyira nem is rossz fiú, még pityeregni is láthattuk, mivel a többi Villalakó megszavazta neki, hogy ő kapjon SMS-t a külvilágtól. Tudják, hogy nagyon hiányzik neki az otthon maradt barátnője. Éva persze ezt is nehezményezte, hogy miért nem ő, hisz neki is van pasija, meg egyébként is. Arról már megfeledkezett valószínűleg, hogy a szerelmét a beszavazóshow-ban leadott kisfilmjében kvázi kihajította. Sebaj, kell a hiszti.

Éva drogos múltja

Még a két napja bent lakó Szandika is észlelte, hogy Éva cseppet ideggyenge, pont ezt az etapot láttuk délután az élő internetes közvetítésben. Az igazmondó hintában ült a göndör lány, mikor elmesélte, hogy ő bizony 18-20 éves kora közt megjárta a drogok világát, 42 kilósra fogyott a kábítószer miatt, szóval egy ValóVilág csak parányi megpróbáltatás neki ahhoz képest, amit átélt már. Talán ez volt Éva első őszinte és rosszindulattól mentes megnyilvánulása.

A Villa új lakója: Leonidasz

Az esti beszavazó az Anyukák kedvenceiről szólt, s bár a műsor elején Dávid vezetett, végül a vidám, görög származású Leonidasz léphetett be a Villába. 20 éves, kedvesnek tűnő fickó, aki ugyanolyan jól zenél a buzukin, mint ahogy ropja a sirtakit.

Hétfőn, Mikulás napján a Szépfiúkra szavazhatunk.


Korábbi beszavazások:

Beszavazták Szandikát, a Geronazzo ajkú lányt
Kiskutyák költöztek a Villába

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.