A lányok szétszedik Király L. Norbit!

X-Faktor Király L. Norbi zene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépfiúnak koránt sem mondható 21 éves énekes életében eddig egyetlen nagy szerelem volt, ami három évig tartott - ő maga soha nem volt az a csajozós típus. Amióta azonban az X-Faktorban szerepel, a lányok szó szerint megőrülnek érte!

"Szerintem Norbi több mint egy csoda. A mozgása, stílusa, hangja csúcs. Ő így a megtestesült férfiszépség. Imádom. Amióta elkezdődött az X-Faktor, rágyógyultam a képernyőre, de csak miatta" - írja egy lány az egyik fórumon.

"A színpadon még vonzóbbá varázsolja Norbit a zene és a szórakoztatás iránti szeretete, szenvedélye. Ő igazán mély érzésű ember" - nyilatkozta a stop.hu-nak Micheller Myrtill énektanár, aki egyáltalán nem csodálkozik azon, hogy Norbit ilyen rajongás övezi.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

A kaposvári fiú életének nagy álma vált valóra, amikor bejutott a tehetségkutatóba, és most minden erejével azon van, hogy meghálálja a nézők szeretetét. Sikerének titkát csak találgatni lehet, hiszen Norbi énektudása hagy némi kívánnivalót maga után, és külsejével sem tartozik a szépfiú kategóriába. A közönség azonban remekül képes azonosulni életútjával, személyiségével - minden bizonnyal ez az oka sikerének. A táncos lábú énekes számtalan plüssállatot, levelet és legutóbb egy személyre szóló himnuszt is kapott rajongóitól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.