Németh Kristóf elhagyás Barátok közt Kertész Géza szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még boldog házasságuktól és közös családi nyaralásuktól volt hangos a sajtó. Most azonban mindenkit megdöbbentett a hír: a Barátok közt Kertész Gézáját elhagyta felesége egy másik férfi miatt.

A Best magazin információi szerint Németh Kristófot elhagyta a felesége, és már augusztus óta egyedül neveli hároméves kisfiát, Lócit.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Évekkel ezelőtt már olvashattunk Kristóf feleségének szülés utáni depressziójáról, de ezt sikeresen leküzdötte, és jelenleg is komolyan készül orvosi diplomájának megszerzésére. A színész augusztusban még örömmel mesélt külföldi családi nyaralásukról, ahova keresztlánya, felesége és barátaik is velük tartottak. Most azonban bombaként robbant a hír, hogy Kristóf házassága a végét járja.

A találgatások már egy ideje elkezdődtek, és szűk körben egyre többet lehetett hallani arról, hogy a házaspár kapcsolata válságba jutott. A pletykákra sok minden okot adott. A színész január óta 20 kilót fogyott, s azt is sokan tudták, hogy egyedül van a kisfiával, mert felesége hosszabb időre külföldre utazott. Igaz, a nyilvánosságnak szánt magyarázat szerint az asszony karrierje érdekében hoztak ekkora áldozatot. Niki ugyanis idén államvizsgázik az orvosi egyetemen, s mivel a diploma megszerzéséhez nyelvvizsga is kell, egy teljes hónapra Nagy-Britanniába utazott, hogy gyakorolja az angol nyelvet. A család közeli barátai azonban tisztában voltak azzal, hogy szó sincs nyelvtanfolyamról, és az a bizonyos különköltözés sem átmeneti. Kristóf felesége állítólag már más karjaiban keresi a boldogságot, és házasságuk menthetetlen - a család egy közeli barátja így nyilatkozott: ,,Niki egy fotóssal jött össze, vele volt Angliában. A kisgyerek teljesen az apára maradt."

Nikinek korábban is voltak arra vonatkozó nyilatkozatai, hogy ő egészen másképp képzeli el a házasságot, mint színész férje. "Egy embert nem lehet kisajátítani. Kizárt, hogy húsz, harminc, negyven éven keresztül csak egy emberé legyen a testünk, a szívünk, a lelkünk" - vallotta korábban Niki.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.