VV Jerzy VV Gombi Való Világ beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szavazatok összesítésekor probléma adódott a Szépfiúk beszavazóshow-ja alatt. Az RTL Klub döntött: a különleges helyzetre való tekintettel Jerzy is beköltözhet a Villába, Gombi után.

A hétfő esti Szépfiúk beszavazóshow-ja alatt, amikor a szavazatokat összesítették, feltűnt, hogy az egyik jelöltre tömegesen érkeztek szavazatok néhány telefonszámról. Minden adás közben a beérkező szavazatoknál az egyedi hívószámokat is listázza a rendszer; annak érdekében, hogy a csatorna lássa, hány néző kapcsolódik be az adott adásba. Így nemcsak az látszik, hogy ki hány szavazatott kapott, hanem az is, hogy az adott jelöltre hány néző szavazott.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

A Blikk információi szerint megállapítható, hogy a hétfői adás során Jerzy több mint kétszer annyi nézőt állított maga mellé, mint Gombi; akire azonban összességében több szavazat érkezett. Azonban a műsor szabályainak és a leadott voksoknak megfelelően mégis Gombi költözött be a Villába.

Hasonló eset a VV4 beszavazóshow-inak történetében még nem fordult elő, de Jerzy hátterét is figyelembe véve a csatorna úgy döntött, hogy a nézői többség akaratának engedve esélyt ad a fiatal táncosnak, hogy 12-ik lakóként megvalósíthassa az álmait. Azért is érezte ezt fontosnak a produkció, mert a VV4-ben a sztorit a nézők írják, és így érvényesül leginkább a nézők többségének akarata. A döntés értelmében Jerzy kedd este extra meglepetésként beköltözik a Villába, így a ValóVilágban összesen 14 helyett 15 Villalakó kapja meg az esélyt arra, hogy megnyerje a fődíjat. A szabályok rá ugyanúgy érvényesek lesznek, mint a többi lakóra. További sorsa pedig a nézők kezében van.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.