Születés Malek Andrea kislány gyermekáldás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Malek Andrea kislánya. Az énekesnő december elején hozta világra harmadik gyermekét, aki Walter Lochmann-nal való szerelmének gyümölcse.

Az énekesnő három héttel a baba születése előtt adta utolsó koncertjét a Madách Színházban, férjével ugyanis a munkában is szoros a kötelék, hiszen I love a Piano című közös estjükkel hatalmas sikert értek már el.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Malek Andreának két kamasz fia van Princz Gábortól, Andrea mostani férje, Walter azonban már gyakorlott lányos apuka, hiszen korábbi házasságából három felnőtt lánya van. Andrea egyébként nem szívesen beszélt a terhességéről sem, hiszen, mint ahogy ő fogalmazott, a terhesség nem betegség, csupán egy másfajta állapot, és az élet megy tovább. A Blikk információi szerint az énekesnő eredetileg Léna névre szerette volna keresztelni a picit.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Botrány a VV szavazatai körül!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-dobbenet-elszamoltak-a-szavazatokat-a-vv-beszavazojan.htmlBotrány: Sebestyén és Stohl nem vezeti többet együtt a VV-t?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101205-nem-vezet-tobben-egyutt-musort-stohl-es-sebestyen.htmlFranco Marco - A vágy erősebb a józan észnélhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101122-franco-marco-a-vagy-erosebb-a-jozan-esznel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.