VV Alekosz csillagjegy Stohl András VV Szandika Való Világ valóságshow Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ezer jelentkező közül egy asztrológus segítségével választotta ki a tökéletes Villalakókat az RTL Klub? Vagy csupán a véletlennek köszönhető, hogy a ValóVilág játékosainak fele Bak csillagjegyű?

Érdekes egybeesés, vagy csak a véletlennek köszönhető, hogy a jelenlegi Villalakók közül nagy százalékban képviseltetik magukat Bak csillagjegyű játékosok. Meglehetősen érdekes ez az arány, ugyanakkor nem véletlen!

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Szatmári Nóra asztrológus két dolgot emelt ki az önkéntes börtönbevonulással kapcsolatban: a Bakok számára a cél elérése mindennél előrébb való - fanatikusan, mindent fel- és beáldozva. Ebbe akár a "börtön" vállalása is belefér. Mit jelent ide bekerülni? Pénzt hoz, karrierlehetőséget, de benne van a bukás is. A kockázat nagy, de a tét még vonzóbb, ezért megéri vállalni azt a börtönt, ahol amúgy is jól érzik magukat. Saját kinti létük is egyfajta börtön, így a Villa semmivel sem különb lakásuk négy falánál...

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


Ezek után már ne lepődjünk meg azon, hogy a szerdai bombanők közül is mindhárom cicababa a Bak napjegyben született. Így szinte mindegy volt, hogy melyikőjük vonul önkéntes száműzetésbe. A nyertes végül Zsuzsi lett, aki két vibrátorral a bőröndjében kezdte meg új életét a villában. De ne aggódjunk, az utolsó beszavazásra sem maradunk Bakok nélkül. Jövő hétfőn utolsóként egy házaspár fogja megszálni a villát. Természetesen köztük is van Bak jegyű pár, mégpedig Gina és Kristóf! Ezek után kíváncsina várjuk, hogy kik fognak bekerülni a ValóVilág luxusbörtönébe.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.