Döbbenet: Frigid a ValóVilág rosszkislánya!

VV Éva VV Anikó VV Szandika Való Világ frigid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bombázó bevallotta, hogy szex nélkül is kibírná a Villában, mivel őt egyszerűen nem tudja izgalomba hozni semmi, pedig akadna jelentkező bőven a feladatra.

Meglepő vallomást tett a ValóVilág rosszkislánya: "Soha életemben nem élveztem még el, frigid vagyok!" A Villa többi lakója kicsit ledöbbent Anikó őszinte kijelentésén, és hiába próbálták hasznos tanácsokkal ellátni a frigid bombázót, belőle megállíthatatlanul törtek fel a szörnyű titkok.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Anikó elmondása szerint amíg nem volt együtt férfival, addig bizony lázba hozta egy-egy pornófilm. Azóta, hogy kipróbálta a testi örömöket, már nem igazán jön lázba még a szex gondolatától sem. Szandika tanácsaira sem figyelt oda, aki bizonygatta, előbb egyedül kellene felfedeznie, hogy mi jó saját magának. Anikó hajthatatlan volt, mondván, ő már öt éve lemondott arról, hogy valaha is élvezze a szexuális együttléteket, vagy egyáltalán felizgassa valaki, éppen ezért egy férfi is csak addig kell neki, amíg le nem fekszenek. Ezek után a többiek sem szerettek volna lemaradni, így váltig bizonygatták, nekik sem ment könnyen a dolog. A húszéves Szandika például csak egy éve tudott eljutni a csúcsra, Évának pedig most nemrég, egy hónapja volt először orgazmusa barátjával, akivel egyébként már egy éve együtt vannak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.