Christina Applegate rúdtánc színésznő terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Csak mert 25 kilót cipelsz, még lehetsz szexi, hiszen a terhes nőknek is szükségük van szexre" - mondta az Egy rém rendes család sztárja, aki 9 hónapot sem bírt ki rúdtánc nélkül.

Hatalmas pocakjával vonaglott a rúdon Chirstina Applegate. A produkciót valójában viccnek szánta videójában, ami azonban mégis hatalmas sikert aratott az interneten. Szerinte ugyanis terhesen is szexinek érezhetik magukat a nők, csak kövessék - a terhestornákon nem éppen megszokott - mozdulatait. Ha hihetünk neki, a férfiak majd nem bírnak magukkal, hiába zuhan le a videó végén a hátára, vagy szellenti el véletlenül magát Christina. Véleménye szerint egy terhes kismamánál nincs is kívánatosabb.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Döbbenet: Frigid a ValóVilág rosszkislánya!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-frigid-a-valovilag-rosszkislanya.htmlTao szex: a tartós orgazmus művészetehttp://www.life.hu/szeress/szex/20101207-fejleszd-orgazmus-keszseged-taoszexszel.htmlA műsorvezető bevallotta szextitkaithttp://www.life.hu/szeress/szex/20101203-harsanyi-levente-szextitka.htmlBekábulhatsz a mákos bejglitől?http://www.life.hu/bejgli/20101206-megmergezhetnek-a-makos-etelek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.