Való Világ sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ legújabb lakója nem titkolta egy percig sem, hogy go-go táncos és erotikus munkákat is vállal.

Márki Zsuzsi beköltözésével tovább nőtt az egy négyzetméterre jutó táncosok száma a villában. (Szandika, Jerzy, Gombi, a Rácz testvérek) Zsuzsi mindig is a média világába vágyott, ahogy a legtöbben a villában. A dunakesziről származó lány, amint a bemutatkozó kisfilmjében is láthattuk, igen szerény körülmények közt nőtt fel, mondhatni, a szegénysoron.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


Hamar be kellett látnia, hogy muszáj pénzt keresnie, s mivel csinos, jó formájú lány, a tánc és magamutogatás felé fújta a szél, ahol nem épp 560 forintos órabér jár a lányoknak. Érthető, hogy ki akart szabadulni a szegénység börtönéből. Információink szerint Zsuzsi a szerelemben sem volt mindig szerencsés: 3 évig járt párjával, de több elcsattant pofon után vége lett a kapcsolatnak. Diszkós fellépései után egy komolyabb dologba is belevágott: jelentkezett a 2006-os Playmate of the Year versenyre, ahol második helyezést ért el természetesen gömbölyded idomaival. Ezek után jöttek a televíziós szereplések, a Fábry show, és több riportban is láthattuk a fekete bombázót. A lány vágya mindig is a szórakoztatás volt: nem egy átlagos buta libáról beszélünk, Zsuzsinak jó a humora, a beszélőkéje, amit be is akar bizonyítani a villában. Idén elindult a Miss Go-Go Girl 2010 versenyen, ahol szintén második helyezést ért el. A villában sem tétlenkedett, hiszen Szandika után, ő már az első este meztelenül zuhanyozott a többiek nagy meglepetésére.


Egyes források szerint azonban ő is beállt a "dubaiozós" csajok sorába. Most egy szép budai lakásban él, klasszisokkal más miliőben, mint ahol felnőtt. Állítólag 30 pár cipővel és két vibrátorral érkezett a villába. Zsuzsi már nem küzd anyagi gondokkal, sőt a családját is támogatja ahol tudja. Talán mégis van a "dubaiozás"-ban valami igazság? Hisz egy felső kategóriás go-go lány bár jól keres, egyedül nem tudna luxuskörülményeket teremteni magának, hacsak nem evez kicsit más vizekre is.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.