Az énekesnő megmutatta ikreit! - fotóval

ikrek kisbaba Céline Dion sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celine Dion a kanadai Helló magazinnak mutatta meg először ikerfiait.

Az ikrek, Eddy és Nelson békésen szunyókálnak anyukájuk ölében. Az énekesnő azonban elmondta, hogy az idilli fotó bizony csalóka: "Nem tudom, hogy a többi anyuka hogy bírja... A férjem minden nap megkérdezi tőlem, hogy aludtam, közben pedig az jár a fejemben, hogy ezt nem gondolhatja komolyan, már nem is tudom milyen aludni!"

Forrás: Hello Magazine Canada
Forrás: Hello Magazine Canada


A kialvatlanság ellenére Celine úszik a boldogságban, már nagyon régen szeretett volna újra anyuka lenni. Az ikrek a hatodik mesterséges megtermékenyítésnél fogantak meg. Eddy és Nelson október 23-án születtek császármetszéssel, és azóta sem kímélik a mamájukat. "Egyszerre szoptatom a fiúkat, délig pizsamában vagyok, és még fürdeni sincs időm."
A kicsiknek ráadásul teljesen más igényeik vannak: "Nagyon különböznek egymástól, Nelson a férjemre hasonlít, Eddy rám. Eddy a kisebb, nagyon érzékeny, imádja, ha szeretgetik. Nelson vagányabb és hangosabb. Olyan, mint egy mackó, ő a 'nagyfiú' kettejük közül."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.