Olivér durván megalázta Évát a Villában - videóval!

Éva Való Világ 4 veszekedés Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4-ben megvolt az első nagyobb veszekedés. Olivér minősíthetetlen stílusban letámadta Évát, mivel a nagydumás macsó számára a kezdetektől fogva irritáló a lány jelenléte a Villában.

A ValóVilág 4 eddig szolidnak volt mondható, de Olivér gondoskodott róla, hogy ez ne így legyen. Kedden éjjel megvolt az első igazi, gusztustalan és közönséges veszekedése Évával. Az ok nem teljesen tiszta, pláne, hogy hiába követtük élőben az adást, Éva egy rasszistának tűnő megjegyzést tett Olivérre, és elsötétült a kép a következő 30 percre. Természetesen pont akkor volt az említett szájkarate, amikor szünetelt az élő közvetítés, így csak az összefoglalóban láttuk, ahogy az eddigi elveit hangoztató Olinak elborult az agya.


Elhordta Évát mindennek, közölte, hogy gyűlöli és innentől kezdve azon lesz, hogy megkeserítse az életét a Villában. A lány furcsán reagálta le a támadást: mosolygott, nevetgélt, mintha szánalomból tette volna. Véleményünk szerint tűrhetetlen volt a hangnem. Tudvalévő, hogy Éva nem a Villalakók kedvence, de csitították Olit, hogy ez már kicsit túlzás. Tényleg az volt.

Vajon a barátnője és a szex hiánya hozta ki Olivérből a szunnyadó állatot? Nem bírja a bezártságot? Esetleg az alkohol volt rá ilyen hatással? Vagy csak egyszerűen tényleg ennyire irritálja Éva? Egy biztos, még Alekosz, a hű fegyverhordozó is csalódott a Villa Vagányában.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.