Az utolsó lány is búcsúzott - Veca a nők áldozata lett

X-Faktor Király L. Norbi Takács Nikolas Vastag Csaba Janicsák Veca kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Báránybőrbe bújtak a mentorok, hogy elrejtsék a köztük ülő farkast, aki feláldozta Vecát egy jó éjszakáért cserébe.

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu



A mentorok besíeltek a forró X-Faktor stúdióba a kötött pulcsijaikban és sáljaikban, nem értem, hogy bírták a magukra öltött birkaszőrt a műsor végéig. De így legalább a farkas is álcázni tudta magát, egészen a kieső megnevezéséig.

Vastag még mindig Műanyag Csaba

Vastag Csaba első dala már nem volt olyan sikamlós, mint a mentorok bevonulása, sőt Feró már a felkonferálásába is belesült. A Keserű méz című dal nem sikeredett túl jóra: hamis is volt azontúl, hogy megint Vastag Csaba alias Műanyag lépett színpadra. A dal eredeti előadója, Pély Barna valószínűleg azt mondta volna rá, miután félresöpri a szeméből a haját, hogy "Csabikám, nekem ez nem jött át". Nekünk se. Csabának lehet, hogy egyszer annyit kéne innia, mint a pólóján szereplő Dallas-szereplőnek, Samathának, hogy végre el tudja magát engedni. Joe Cocker You are so Beautiful slágere már legalább nem volt hamis, meg ugye elég szép dal, de a polipropilén maradt.



A közönség Janicsák Veca-lázban égett

Janicsák Veca viszont egy hús-vér nőszemély, érzelmekkel, amiket még csukott szemmel is közvetíteni tud. Első körben a nagymamájának énekelte Zorán Kell ott fenn egy ország című balladáját, ami már megint a magyar nézők szíve közepébe talált. A stúdió közönsége egyszerűen Veca-lázban égett az egész műsor alatt, mintha érezték volna, hogy lehet, ez az utolsó esély arra, hogy rázúdítsák szeretet-bonbonjaikat. Seal Crazy című nótája dögösre sikerült, de kevésbé jóra. Néha túl gyengének hatott a hangja az erős vokálok mellett, de amikor kinyílt, akkor megint minden a helyére került.



Takács Nikolas - csak ne vinnyogna

Takács Nikolas bevállalta a legendát, Michael Jackson Billy Jean című dalával. Lehet, hogy kicsit túl is vállalta magát, főleg azokkal a fejhangokkal, amik vinnyogássá fajultak. Egy másik apró dolog, ami Nikolasban zavaró, hogy nem érteni, mit énekel, ha angolul teszi azt. Talán ezért is lett tökéletes és hegyeket mozgató a Balázs Fecó-dal, amit másodszorra énekelt. Na, neki van lelke, és nem csak úgy tesz, mintha lenne. Amúgy Nikolasnak nagyon jó dolga van, mert mentoranyuja elvitte őt gokartozni.



Király L. Norbi nem énekelt, hörgött

Keresztes Ildikó másik mentoráltja, Király L. Norbi nem részesült ilyen kegyben, ő csak egy nyakmasszázst kapott egy próba közepén anyutól. És csoda történt: most először nem állt ki a tigrisanya kedves kis bohócáért. A Hooligans-szám után még kardoskodott érte egy kicsit, de a Tina Turner-dalt már ő sem tartotta vállalhatónak. Norbi legnagyobb hiányossága, hogy nem tud énekelni, de talán még nagyobb hibája, hogy most már túljátssza a szerepét, túl sok a show, és túl kevés érték van mögötte. Az is érdekes, hogy a közös dalban például egyáltalán nem volt rekedt a hangja Norbinak, a saját számaiban pedig olyan durván rekeszt, hogy az már inkább hörgés. Nem tetszik ez a megjátszás.



És ezek után Csillag is születik

Az este fantasztikus híre: most, hogy az X-Faktor már a végéhez közeledik, indul a 3. Csillag születik. Az kell még nekünk! Juhéj! Még több tehetség! Igazából lehet, csak azért indítják el a műsort, hogy Nóri végre megint kiöltözhessen, és magas sarkút húzhasson.

Az est sztárfellépője a megmagyarázhatatlanul nagy rajongótáborral rendelkező Ákos volt, aki új dalát adta elő télikabátban. Kár, hogy ezeket a produkciókat a zsűri nem véleményezi, kíváncsi lettem volna rá.



Keresztes Ildikó is tudhatta: a nők a férfiak fenekét szeretik

Nikolas gyorsan megkönnyebbülhetett, mert az ő neve hangzott el elsőként a továbbjutók közül, aztán Norbié, aki úgy lesz döntős, hogy nincs hangja. Ez azért az ország szégyene! Szerintem már ő is kicsit szégyelli magát, hogy még mindig bent van.

Így Veca-Vastag párbajra került sor. Mind a ketten hatalmasat énekeltek. A különbség megint csak az őszinteségben volt, és ezt megint Malek Miklós mondta meg jól és szavazott Csaba kiesésére. A két érintett mentor a saját csemetéit védte, és így került Keresztes Ildikóra a döntés joga. Mivel jól akart aludni, ezért a közönségre hárította a döntést, de szerintem így rosszabbul fog aludni, mint valaha, ugyanis jól tudhatja, hogy túlnyomó többségben nők szavaznak az ilyen műsorokban, és főképp férfiakra, pláne, ha az a férfi olyan jó fenekű, mint Vastag Csaba.


Úgyhogy elmondhatjuk, hogy Veca, aki olyan tehetséges, mint a nap, a női szavazók és a női mentor áldozata lett. De legalább nem tört össze az utolsó nő a fedélzeten, és nem hagyott minket kétségek között: "Most már biztos, hogy énekesnő leszek!" Köszönjük!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.