Féltékenységi jelenetek, dráma és erotika a Villában!

fotózás Való Világ valóságshow féltékenység erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Villában szaporodnak a viták, féltékenységi drámák és az erotikus kalandok. Alekosz továbbra sem tudta feldolgozni, hogy nem kell a csajoknak.

Aljasodik a ValóVilág

Alekosz biztos, hogy nem teljesen ép: nem lehet neki megálljt parancsolni, Gigi diplomatikus elutasítása sem segít. Ostromol, nyomul és ez már több mint gáz. Gigit nem kaparinthatja meg, ezért Anikóra vetette ki a hálóját. Anikó elutasította, majd a felajzott srác lökött egyet a lányon. Ezt Anikó nem viselte el, és kiosztotta Alekoszt: megkérdezte, hogy ugyan mire olyan büszke, mikor a szüleivel él 32 évesen egy szuterénben, és kergeti a lányokat a plázában. Kemény vádak.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Szandika viszont megcsinálta a műsort: a hawaii partin elkapta Alekoszt, hogy legyen egy kellemes estéje, és vadul csókolóztak az asztal tetején. A BeleValóban láttuk, hogy Szandi a nadrágot is lerántotta a Villa amorózójáról. Elszabadult a pokol. Volt, aki csak vihogott a helyzeten, volt, aki szörnyülködött, ahogy Laci is ezt tette. Szandika odatántorgott Lacihoz, poénból, aki félreértette a helyzetet, azt hitte, a szilikoncica rá akar mászni. Robbant a bomba, Szandi kiosztotta a Villa kapitányát, de pár perc múlva már lenyugodva beszélgettek a szobában. A szöszi tiszteli Lászlót, csak nem csípi, mikor katonaságot játszik.


Durvul a villaélet, durvulnak a viszonyok. Lehet, jobban tenné az RTL Klub, ha nem főműsoridőben sugározná a szexuális tartalmú dolgokat. Szombaton átcsúszott az X-Faktor utánra az adás, de ha így folytatódik a benti parti, minden megeshet, lehet, másik idősávba kell költözniük.

A BeleValóban a pikánsabb jeleneteken kívül egy leszbishow-t is láthattunk. Nem kellene idáig süllyedni.

Való Viola

Korábban:

Való Világ: Bombanők beszavazó-show - galéria
Való Világ: Eddig bukta!
Szandika így nézett ki régen - fotóval

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.