Gyerekek pózolnak egy hatalmas karácsonyfa előtt Jakartában

muszlimok gyerekek Jakarta karácsonyfa bevásárlóközpont népesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indonéziában, a világ negyedik legnépesebb országának fővárosában egy óriási karácsonyfát állítottak fel az egyik bevásárlóközpont bejáratánál.

Indonéziában nem túl gyakori látvány egy ilyen hatalmas, díszes karácsonyfa. A leginkább muzulmánok által lakott ország fővárosában, Jakartában, most több elegáns bevásárlóközpontban és irodaházban is állítottak karácsonyfát, a turisták nagy örömére. A hatás nem maradt el, mivel mindenki szeretné megörökíteni magát a gigantikus karácsonyi szimbólummal a háttérben, egy fénykép erejéig.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Lady Gagát Hollywoodban is kiállították!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101211-lady-gagat-hollywoodban-is-kiallitottak.htmlÍtéletidő tombol Európában!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101210-iteletido-tombol-europaban.htmlAngelina és Brad szorosan ölelték egymást a The Tourist premierjénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101209-angelina-es-brad.htmlHarminc éve gyilkolták meg John Lennont!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101208-john-lennon-30-eve-nincs-kozottunk.htmlChristina Aguilera meghízott, és rosszul néz ki!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101207-christina-aguilera-meghizott-es-rosszul-nel-ki.htmlMagyarországra jön a Roxette!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101206-magyarorszagra-jon-a-roxette.htmlCsillagot kapott Dr. Szöszihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101202-csillagot-kapott-dr-szoszi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.