Sorsfordító döntés várható Stohl keddi tárgyalásán!

műsorvezető szenvedély vadászat bírósági tárgyalás Stohl András baleset Való Világ ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 14-én tárgyalja a bíróság a Stohl András által ittasan és bedrogozott állapotban elkövetett autóbalesetének ügyét.

A színész tudja, hogy hamarosan teljesen megváltozhat eddigi élete. Amíg azonban ítélet születik a tavasszal okozott autóbalesetével kapcsolatban, addig sem hajlandó lemondani a vadászatról, mert ez számára az igazi feltöltődés a színházi és műsorvezetői munkái mellett - mesélt szenvedélyéről Stohl a Vasárnapi Ásznak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Az ismert okok miatt most nyilván nem vadászhatok a szó klasszikus értelmében, de mivel rendelkezem teljes jogú íjászvadász engedéllyel, így ezzel járhatom a természetet. Erdő nélkül ugyanis nem tudok élni. Ez jelenti számomra az akkumulátort és a feltöltődést" - nyilatkozta Stohl András, aki nem tartja kizártnak, hogy mielőtt ismét a nyilvánosság elé lép a jövő heti tárgyaláson, előtte az erdőben avagy lóháton tölti ideje nagy részét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.