Zátonyra futott Elizabeth Hurley házassága

válás Hugh Grant Liz Hurley megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hónapok óta külön élnek, de csak most jelentette be Elizabeth Hurley, hogy válik férjétől, az indiai milliárdos Arun Nayartól.

A szűk baráti kör már hónapok óta tudta, hogy tönkrement a híres pár házassága, azonban Elizabeth ezt csak most vállalta fel a nyilvánosság előtt. Az időzítés aligha véletlen, hiszen a Bájkeverő sztárjának titkolt viszonyát megörökítő fotók is a napokban kerültek napvilágra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A nemrég megjelent fotók és videofelvétel tanúsága szerint a színésznő és modell az ausztrál krikettjátékos, Shane Warne-nal éppen hevesen csókolóznak, és önfeledten élvezik egymás társaságát. A hírek szerint az éjszakát is együtt töltötték a londoni Bentley Hotelben. Liz, miután véget ért 13 éves házassága Hugh Grant színésszel, 2002-ben randevúzni kezdett az indiai milliárdos Nayarral, akihez végül 2007-ben feleségül is ment.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Majdnem meghalt Sir Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-majdnem-meghalt-sir-elton-john.htmlAlekosz bekattant, Anikó bekavarthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-alekosz-bekattant-aniko-bekavart.htmlGeszti és Keresztes egymásnak esetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-geszti-es-keresztes-egymasnak-esett.htmlElefánt is volt a luxuslagzin!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-elefant-is-volt-a-luxuslagzin.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.