X-Faktor Király L. Norbi tehetségkutató műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak mozdulatok, pillantások, gesztusok, melyeket nézőként néha nem tudunk hova tenni. Király L. Norbiért megőrül a közönség - mi a Life.hu ezoterikus tanácsadójától, Robelintől szerettük volna megtudni, milyen is az igazi Király L. Norbi.

Vitathatatlanul odavan a közönség az X-Faktor legkülönlegesebb figurájáért, Norbiért - szombaton pedig kiderül, elég-e ez az énektudás és előadói készség a nagydöntőhöz. Íme néhány dolog, amit biztosan nem tudtál Norbiról.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aVEsFLwSOTtIRkFc

"Akik most irigylik ennek a fiatalembernek a jelenlegi sikereit, gyorsan húzzák vissza az agyaraikat! Ha bepillanthatnának a jövőbe, s látnák, milyen kemény sors vár Norbira, valószínűleg senki sem cserélne vele. Norbinak ugyanis 'pakolja' az élet a jó és rossz dolgokat egyaránt. Hiába van különleges 'látókája', intuíciója, ami ilyen mértékben kevés kortársának adatott meg, ritkán tud majd könnyíteni az életén. Míg másokat daru emel fel a csúcsra, neki a meredek, kapaszkodók nélküli oldalt osztja le a sors. Mégis felér a hegy tetejére, ahol kizárólag neki ragyog a Nap. Ott azonban lesznek mellette olyan emberek, akinek nincs saját fényük, csak a tőle kapottban akarnak ragyogni. Magányosnak érzi majd magát, és a oromzaton ülve felteszi magának a kérdést: megérte? Minderre csak akkor nem kerül sor, ha kontroll alatt tartja kapcsolatai minőségét" - meséli ezoterikus szakértőnk, Robelin.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VN5zvAljO88iP84p


Norbi mindig nagyon komolyan veszi a felkészülést, és maximálisan próbálja magából kihozni a legjobbat, de gyakran bizonytalan önmagát illetően. "Szükségesnek érzi, hogy felkészült legyen minden pillanatban. Ami nem vele kapcsolatos, arra csak addig fordít időt, amíg számára újdonságként, érdekességként hat. Hamar átlátja a pillanatnyi helyzetet, s ha nem talál benne újdonságot, akkor szó nélkül továbbáll. Érzelmi életében fellelhető a kishitűség, bizonytalanság. Azzal mindenki tisztában van, hogy az eddig elért eredményei alapján van jövője a szórakoztatóiparban. Azt viszont kevesen érzik, hogy ha most kiesik, az olyan nyomot hagy rajta, mint az a karambol, ami az autó vázszerkezetét is megrongálta. Látszólag túllép rajta, de a lelkén örökre nyomot hagy. Ugyanis ő tudja, hogy nem a hangja, hanem az előadói tehetsége viszi előre" - vallja Robelin.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Norbi lételeme a jókedv, a nevetés, ezért hivatásának érzni, hogy előadásaival mosolyt csaljon az emberek arcára, de ez sajnos nem mindig jön őszintén. "Igyekszik jókedvűnek látszani, saját maga számára is fontos a jókedv, mert a nevetésbe, bohóckodásba kapaszkodik. Pedig legtöbbször inkább elszalad a hangulatával a ló, míg a környezete azt gondolja, hogy szívből jövő a viselkedése" - vallja Robelin, aki arról is beszélt, mit hoz Norbi számára a jövő. "Rettentő sok változás várható az életében. A gyermekkorban átélt feszültségek miatt azonban fél a rá váró eseményektől, kivéve, ha valaki vagy valami eleve biztosítja a győzelemről, sikerről" - mondta ezoterikus tanácsadónk, Robelin.

Robelintől itt kérdezhetsz!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.