Jótékony karácsonyi koncertet tartott Barack Obama Washingtonban

Washington Karácsonyi ének Barack Obama Fehér Ház Mariah Carey család sztárok ünnepi köszöntő elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsztárok és manónak öltözött gyerekek lepték el a washingtoni Nemzeti Építészeti Múzeumot.

Barack Obama lányaival, és feleségével együtt ünnepelt egy washingtoni jótékonysági karácsonyi koncerten, december 12-én. Az ünnepségre meghívott sztárvendégek között volt a hathónapos terhes Mariah Carey is, aki új albumáról adott elő egy karácsonyi dalt. Az énekesnőn kívül több világsztár is képviseltette magát a jeles eseményen, melynek az egyik fénypontja a manóknak öltözött gyerekek bevonulása volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Justin Timberlake mesefilmben szinkronizálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101213-justin-timberlake-mesefigurakkal-viccelodott.htmlGyerekek pózolnak egy hatalmas karácsonyfa előtt Jakartábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101212-gyerekek-pozolnak-egy-hatalmas-karacsonyfa-elott-jakartaban.htmlLady Gagát Hollywoodban is kiállították!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101211-lady-gagat-hollywoodban-is-kiallitottak.htmlHarminc éve gyilkolták meg John Lennont!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101208-john-lennon-30-eve-nincs-kozottunk.htmlMagyarországra jön a Roxette!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101206-magyarorszagra-jon-a-roxette.htmlStohl: bor, whiskey, kokain!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-stohl-bor-whiskey-kokain.htmlSzíj Melinda nem énekel többet?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-szij-melinda-nem-enekel-tobbet.htmlTabáni Istvánt rosszul lett, mentő vitte el!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-mento-vitte-korhazba-tabani-istvant.htmlVV4: Teljes a villa létszáma!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-vv4-teljes-a-villa-letszama.htmlMalek Miklós a diósra szavaz!http://www.life.hu/bejgli/20101213-malek-miklos-a-diosra-szavaz.htmlCsonka Pici a mákos mellett kampányol!http://www.life.hu/bejgli/20101209-csonka-pici-a-makos-mellett-kampanyol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.