kokain Stohl András baleset alkoholprobléma kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András ma reggel 9 órakor állt bíróság elé, és bűnösnek vallotta magát.

Miután ismertették a vádakat, Stohl András vallomást tett: halkan, de hatázottan bűnösnek vallotta magát.

 Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett autóvezetéssel vádolja a bíróság Stohl Andrást. A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész idén május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében karambolozott vele szemben szabályosan közeledő másik két autóval. Egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett - a baleset után Stohl elhagyta a helyszínt, a rendőrök később az otthonából állították elő.

Stohl ma bevallotta, hogy a csattanáson kívül másra nem emlékszik, és csak azért ült volán mögé, mert képesnek érezte magát az autóvezetésre. A műsorvezető azt is bevallotta, hogy körülbelül másfél liter fehérbort, egy csík kokaint és egy deci whiskey-t fogyasztott, mielőtt autóba ült volna. A italt az este folyamán több színházban és kávézóban fogyasztotta el, a kokaint pedig - emlékezete szerint - egy parkolóban szívta fel.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A tárgyaláson a tanúk egybehangzóan állították, hogy a műsorvezető nagyon részeg volt. Az egyik tanú pultosként dolgozott, és elmondta, hogy ilyen részeg embert még sosem látott. A másik autóban utazó idős férfit - aki komolyabb sérüléseket szenvedett - tavasszal fogják meghallgatni. Februárban érkeznek meg az idős férfi állapotáról készült orvosszakértői vélemények, az pedig márciusban derül majd ki a pontos vizsgálatok alapján, mikor fogyasztott az este folyamán Stohl kábítószert. A következő tárgyalás március 31-én lesz, de még közel sem biztos, hogy ekkor ítélethozatal is történik majd.

Forrás: Origo

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.