Évát küldték párbajra a villalakók!

Éva Való Világ valóságshow vadmacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat jelet kapott Éva, így a villa vadmacskája lett a ValóVilág 4 első kiválasztottja. Hétfőn kiderül, hogy kit visz magával párbajozni.

A lakók először azt hitték, hogy Balázs csak ugratja őket, de szerda este lezajlott a VV4 első kiválasztása. Mindenki nagyon meglepődött, de most először legalább visszanézhették magukat a tévében, mivel levetítették nekik a vitákat és a konfliktushelyzeteket, amik az elmúlt hetekben történtek. Nehezményeztük, hogy Anikó "odébbtaszítását" viszont nem mutatták meg a lakóknak, pedig lehet, másképp néznének az örökké áskálódó lányra.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

A villalakóknak nehéz döntést kellett hozniuk, mert meg kellett nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a villában látni.

A szavazás a szokott ValóVilágos koreográfia szerint haladt: mindenki névre szóló borítékot kapott, amibe bele kellett helyeznie a voksát, azaz egy nevet: annak a nevét, akivel nem szeretne többet együtt élni a villában. A borítékokat ki kellett vinni a titokszobába, s bent a nappaliban egy tábla előtt, indoklással elmondani, hogy ki kire teszi a voksát.


A szavazatok a következőképp alakultak: Olivér voksolt először, Ő Zsófira tette a kiválasztó jelet. Zsófi Alekoszt jelölte meg, Gigi pedig Zsuzsit tartotta a legellenszenvesebbnek. Lászlótól kapta első kiválasztó jelét Éva, a folytatásban pedig a bocsánatkérése ellenére a Törtető szépség Olivért jelölte meg. Második jelét Gombitól gyűjtötte be Éva. Szandika a villa Szépfiúját, Gombit küldené párbajra, mivel az nem szárította be a Plasztikcica haját, és ezért kapta a jelet. Anikó Alekoszt jelölte, Alekosz pedig Anikót. Zsuzsi következett, ő két ember közül választotta Alekoszt, szerinte a görög harcosnak baj van az agyával. Leonidasz Évát száműzné a villából. A Házaspárok közül elsőként Gina voksolt, így Éva megkapta negyedik jelét is. Jerzy kétnapos ismeretség után Ginára tette a voksát. Éva ötödik "szavazatát" a frissen beköltözött Kristóftól szerezte meg, Bécitől pedig a hatodik jel is a lány neve mellé került.

RTL Klub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.