Bálint Antónia sorra kosarazza ki a férfiakat

házasság egyedül álló anya Bálint Antónia kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antónia számára a házasság nagyon fontos, sőt, 17 évesen úgy képzelte, hogy még gyermeke születése előtt férjhez megy majd - azonban a romantikus leánykérésekre végül mindig nemet mondott.

Kisebb lakásban, egyedülálló anyaként készül a karácsonyra Bálint Antónia lányával, Liliennel. Bár már 17 évesen úgy gondolta, hogy egy nő anyának születik, az anyasághoz akkor még egy férjet is álmodott magának. Azonban ahogy felnőtt, az élete nem úgy alakult, ahogyan kislányként remélte. A házasság számára ugyan nagyon fontos volt, mégis sorra kikosarazta a férfiakat.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Első barátja egy fiatal zenész volt. "Három évig hitegettem magam, hogy az egyetlen vagyok az életében, aztán persze nagyot csalódtam. Pedig úgy képzeltem, hogy megtaláltam az igazit, és együtt alapítunk majd családot" - mondta Antónia őszintén a Hot! magazinnak. A 41 éves műsorvezető ezután egy producerrel, majd a TV2 egyik jelenlegi műsorvezetőjével járt, akik mindketten megkérték ugyan a kezét, de hiába - Antónia ugyanis nemet mondott a romantikus lovagoknak.

Bár azóta anya lett, még hiszi, hogy vár rá az igazi. Kislányáért pedig rajong, és a lehető legtöbb időt tölti vele. "Az élet rendje, hogy én is megismerkedjek majd valakivel, és boldogan élhessünk hármasban. Ez sokkal fontosabb, mint hogy egy rossz kapcsolat árnyékában nőjön fel a gyermekem" - vallotta a szépség.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.