művésznév névváltoztatás Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajszíne után most a nevét is megváltoztatná karrierje érdekében a Megasztár énekesnője.

Túl hétköznapinak és egyszerűnek tartja Tolvai Reni apja a lánya nevét, szerinte ugyanis egy művésznévvel itthon és külföldön is egyaránt könnyebben lehet érvényesülni. Bár Reni még fontolgatja a döntést, ha a csatorna belemegy a névcserébe, az apuka szerint biztos, hogy egy hangzatosabb nevet keresnek.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

SP, azaz Éder Krisztián sem a valódi nevén futott be, mégsem tartja jó ötletnek a névcserét. A közönség így ismerte meg az énekesnőt, ezért szerinte már késő ehhez, ezt a döntést a tehetségkutató műsorba való jelentkezése előtt kellett volna meghoznia. SP ezért nem javasolja a lánynak a művésznév választását, hiszen azzal most már csak rontana az imidzsén.


szólj hozzá: Tolvai Renáta 2010.12.10


Dopeman (Pityinger László) szerint azonban jó ötlet, mivel ebben a világban nem elég a tehetség, a külső és akár a név is meghatározó lehet, hogy ki lesz sikeres, vagy ki nem. Mindenesetre érdekes belegondolni, milyen is lenne, ha a kemény rappert egyszer Pityinger Lászlóként konferálnák fel a színpadon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.