VV4: Robbant a mocskolódó bombanő!

vita Való Világ 4 kiszavazás bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi kiválasztás után még jobban nőtt a feszültség a ValóVillában!

Éva választ

Éva nem értette Béci és a "házaspárocska" szavazatát, s már el is kezdett gondolkodni azon, hogy kit fog kivinni magával párbajozni. Olivér, a Villa legpletykásabb és legtaktikusabb lakója azonnal segített Évának: a szavazótábla előtt osztotta a észt, ki az, aki "gyenge" lehet kint, ki az, aki "erős". Végül Éva arra jutott, hogy Leonidasz és a "párocska" szürkék, ezért közülük kell majd választania hétfőn.



A bombanő mocskolódása

Zsuzsi inkább egy kis méregzsák, mint bombanő, aki minden percben hangoztatja, hogy ő mennyire "frankó, érted?", és mennyire őszinte. A villalakók szerint az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal. Este, a szavazás után durván összekapott a testvérpár és Zsuzsi. A lány elmondta, hogy Béci jelenlegi barátnője, Adri anno kikezdett az ő régi szerelmével, majd le is feküdtek egymással. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Béci kedvesét, mikor pedig Gigi és Béci a kint lévő lány védelmére kelt, Zsuzsi tovább mocskolódott. Mikor Gigi rászólt, hogy ez már kicsit sok, azt mondta, nem érdekli, úgyis ki akar jutni innen a sok hülye közül. Pár nap alatt ennyire begőzölt a lány? Mégsem Éva idegei a leggyengébbek?


Oli csalódott Szandikában

Sokkoló információk derültek ki Szandikáról, amiket a tévében biztos nem fognak leadni, de mi szemfülesek voltunk, és elkaptunk egy beszélgetést az élő internetes adás alatt. Olivér a késeléséről beszélt Szandinak, aki erre úgy reagált, biztos nem véletlen volt, hogy pont Olivért támadták meg. Olivér felpaprikázta magát, de nem mondott egyebet, csak annyit, hogy reméli, Szandi kikerül azokból a körökből, akikkel most bandázik otthon. Pusztán azért, mert őt is pont olyan típusú emberek támadták meg, mint akikkel a lány barátkozik. Szandi nem ígért semmit, Olivér épp ezért nagyot csalódott a szilikoncicában. Mi is, és bár eddig nagyon csíptük a nagyszájú szőkét, biztos lesz még pár kevésbé jópofa megnyilvánulása.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.