X-Faktor Vastag Csaba torokfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal a döntő előtt nincs túl jó állapotban az X-Faktor egyik esélyese: mentora némaságra ítélte, hogy összeszedje magát a szombati megmérettetésre.

Saját számát is kihagyta a klubkoncerten, a próbákon pedig csak tátogott Vastag Csaba, akinek súlyosabb a megfázása, mint azt korábban gondolták. A veszprémi srác csak a hét végi fináléban próbál majd teljes erőbedobással énekelni.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=8xYQsUjM50cn87CT

"Múlt hétvégén nem tudtam beszélni sem, a párbajnál erőn felül teljesítettem, nagyon rosszul voltam. Szombat óta beteg vagyok, megfáztam, fáj a torkom, valószínűleg valami vírust kaptam el, amitől most mindenki szenved"- nyilatkozta Csaba, aki a szerdai klubkoncerten saját produkcióval nem is tudott kiállni a színpadra.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezen a héten azonban az eddigieknél is több terhelésnek van kitéve az X-Faktor három döntőse. Egyenként nyolc dalt kell megtanulniuk koreográfiákkal együtt, hogy felkészülten érkezhessenek a legfontosabb megmérettetésre. Feró ezért nem teketóriázott, és eltiltotta mentoráltját az énekléstől: "Most egyetlen dolgot tehet Csabi, hogy csendben marad. Nem beszélhet, csak a lehető legkevesebbet, nem mehet hangos helyre, nem fogyaszthat alkoholt, és sokat kell aludnia, hogy rendbe jöjjön a hétvégére. Nekem az is be szokott jönni, hogy kiüvöltöm magamból, de azt nem ajánlom Csabinak. Ő nincs hozzászokva ehhez, így tragédiához is vezethet nála a túlzott erőlködés" - vallotta Nagy Feró a Borsnak.

"Sajnos Csabi most sehogy sem tud próbálni, amikor mégis gyakorolnak, akkor szinte csak tátog a mikrofonba, alig hallhatóan, suttogva, hogy legalább a szöveg meg a ritmus rögzüljön az agyába. Először szombaton, az élő show-ban fogja kiereszteni a hangját, úgyhogy ez zsákbamacska a számunkra. Remélem, nem csak rekedt hörgés fog kijönni a torkából, és a rajongói így is mellette állnak majd" - tette hozzá Feró, aki gyógyszerek helyett házi praktikákat ajánlott a döntősnek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.